Aksaray
DOLAR32.4671
EURO34.7449
ALTIN2439.1

Yiğidin Hakkı Yiğide

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yiğidin Hakkı Yiğide
Ak Parti Adayı ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Necmiye Hatun Aktivite Merkezi’ni ziyareti sırasında orada bulunan 70 Yaşındaki Kursiyer Elmas Karacagül’ün; “Belediye Başkanımızın hizmetlerini inkar edemeyiz” sözleri ziyarete damga vurdu.

Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Dr. Evren Dinçer, TOKİ Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezini ziyaret etti. Aktivite merkezinin en yaşlı kursiyeri 70 yaşındaki Elmas Karacagül, Belediye Başkanı Dinçer’e övgüler yağdırdı: “Kadın aktivite merkezinden çok memnunuz. Ben bu yaşıma kadar böyle bir hizmet görmedim. Allah bin kere razı olsun başkanımızdan. Sabahlara kadar kendisine dua ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yoğun geçen seçim çalışmaları arasında Aksaray Belediyesine ait sosyal tesisleri de ziyaret ediyor. Önceki gün Cumhuriyet Mahallesi’nde Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Dinçer, kadın aktivite merkezinde kurs eğitimi alan bayan kursiyerlerle sohbet etti.

Sadece hanımların hizmetinde olan kadın aktivite merkezlerinin yılın her döneminde yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimizin 5 farklı noktasında bulunan Kadın Aktivite Merkezlerimize hanım kardeşlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Bu ilginin farkındayız. Mahalle Meclis buluşmalarımızda hanımlardan gelen en çok talep bu yönde. Hanım kardeşlerimiz kendi mahallelerine aktivite merkezi yapmamızı istiyorlar. Kadın aktivite merkezlerini her yaştan bayan kullanıyor ve kurslarımız yılın her dönemi dolu dolu geçiyor” dedi.

Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezi’nde Kuran eğitimi alan ile mukabele programlarına katılan 70 yaşındaki kursiyer Elmas Karacagül, kendilerine sunulan hizmetten memnuniyet duyduğunu söyleyerek Başkan Dinçer’e övgüler yağdırdı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile ilk kez karşılaştığını anlatan Elmas Karacagül, “Belediye başkanımızın kendisi burada. Daha önce ne kapsına gittim, ne de gördüm. İlk kez Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinde gördüm. Burada da görünce yaptığı işlere âşık oldum. 70 yaşındayım ve aktivite merkezine geliyorum. Başkanımızın hakkını yersek Allah’a nasıl hesap veririz bilmiyorum.

Geçenlerde Hasas Mahallesine gittim koca koca kadınlar, gençler yerlere çöp atmış. Hepsini başkan yapsın, başkan yapsın. Başkanımız daha ne yapsın. Gelinimle bugün buraya geldik. Daha önce bu merkezi görmemiştim. Buradaki hizmetleri çok beğendim. Bu hizmetleri şimdi nasıl inkâr edelim.

Çiftlik Mahallesi’nde doğup büyüdüm. Çocukluğumuzda mahalleye çıkmaya korkardık, şimdi ise torunlarım ‘Burası gibi bir yer yok’ diyor. Her hafta Kadın Aktivite Merkezine geliyor. Parasız pulsuz ye, iç. Bir kısır yap gel. Böyle bir yeri nerede bulalım. Ne güzel bir hizmet. İlk önce de maşallah diyelim. Allah bin kere razı olsun her yönüyle başkanımızdan. Sabaha kendisine kadar dua ediyorum” dedi.

Başkan Dinçer ise Elmas Teyze’ye teşekkür ederek “Biz hizmetlerimizi Allah’ın rızası ile yapıyoruz. Memnuniyetiniz bizleri her zaman mutlu eder” diye cevap verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çıtak, avukatlara projelerini anlattıÖnceki Haber

Çıtak, avukatlara projelerini anlattı

Gençler: “DOĞRUSU PELİNSU” dediSonraki Haber

Gençler: “DOĞRUSU PELİNSU” dedi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar