Reklamı Geç
mhp
Aksaray
DOLAR32.3216
EURO35.124
ALTIN2295.1

Otobanda Zincirleme Kaza 2 Ölü 9 Yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otobanda Zincirleme Kaza 2 Ölü 9 Yaralı
Yaklaşık 2 yıl önce açılan Ankara Niğde otoyolunda son meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 9 kişi de yaralandı.

2 Yıl önce akıllı yol sistemleri ile donatılarak açılan ve Türkiye’nin en güvenli otoyolu olarak reklamı yapılan Ankara-Niğde otoyolu ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları ile gündemden düşmüyor. Son aylarda Aksaray sınırları içerisinde meydana gelen trafik kazlarında bir çok vatandaş hayatını kaybederken onlarca vatandaş da yaralı olarak kurtuldu. Otoyolun Aksaray sınırları içerisinde meydana gelen trafik kazalarının ortak özelliklerinin ise lastik patlaması ve değişim sırasında kazaların yaşanması istatistiklerde en dikkat çekici detay olarak kayıtlara geçiyor.

Yol kenarlarına duraklama ve lastik değişimleri nedeniyle tekrarlanan trafik kazalarının sonuncusunda 2 kişi hayatını kaybederken 9 kişi de yaralandı.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Ankara-Niğde otoyolunun Ortaköy yakınlarındaki kısmında iddiaya göre Ankara’dan Niğde istikametine seyreden 33 yaşındaki Ferdi Taş idaresindeki 01 ADO 665 plakalı aracın lastiği patladı. Patlayan lastiğini değiştirmek için yol kenarına aracını çeken Ferdi Taş’ın lastiğini değiştirdiği sırada 42 yaşındaki Hüseyin Büyük idaresindeki 01 ABV 283 plakalı hafif ticari araç ve 25 yaşındaki Mehmet Deliaslan idaresindeki 51 KZ 102 plakalı aracın çarpması sonucu yol savaş alanına döndü. Meydana gelen feci kazada 01 ABV 283 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Deliaslan ile yanındaki 20 yaşlarındaki bir kişi yaşamını yitirdi. Kazada yol kenarında lastik değiştirmeye çalışan Ferdi Taş, 14 yaşındaki Havin Taş, 19 yaşındaki Muharrem Taş, 9 yaşındaki Narin Taş, 7 yaşındaki Bektaş Taş, 29 yaşındaki Muhsin Ateş, 25 yaşındaki Tekin Esme, 7 yaşındaki Bektaş Taş ile kazaya karışan 01 ABV 283 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Hüseyin Büyük yaralandı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı ile kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi, AFAD, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yapan sağlık ekipleri yaralıları Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırırken kazada hayatlarını kaybeden iki kişinin cansız bedeni de Hastane morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bebeklerin İlk Hediyeleri BelediyedenÖnceki Haber

Bebeklerin İlk Hediyeleri Belediyeden

Kireçlik Yolu İhaleye ÇıkıyorSonraki Haber

Kireçlik Yolu İhaleye Çıkıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar