Aksaray
DOLAR32.5429
EURO34.8293
ALTIN2425.1

Yeni bir ittifak mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni bir ittifak mı?
Antalya’da bir otelde ATSO ve Aksaray Ticaret Borsası’nın katıldığı bir toplantıda çekilerek servis edilen bir resim kafaları karıştırdı. Resimde ATSO ve Aksaray Ticaret Borsası Yöneticileri ile birlikte adı siyaset sahnesinden hiç düşmeyen Turan Yaldır’ın da fotoğraf karesinde yer alması ve bu resmin servis edilmesi; “Yeni bir ittifak oluşumu mu var?” sorusunu gündeme getirdi.“Yeni bir oluşumu mu var?” sorusu beraberinde başka soruları da peşinden sürükledi. Yeni bir ittifak oluşumunun; “Cumhur İttifakı içerisinde yeni bir oluşum mu?” yoksa “Millet İttifakı çerçevesinde yeni bir oluşum mu” soruları da düşünülmeye başlandı.Bir başka merak edilen konu ise, fuara katılan ATSO ve Borsa’nın ihracat ya da iş bağlantısı yapıp yapmadığı oldu. Herhangi ir ziyareti bile basın bülteni haline dönüştüren STK ların bu konuda herhangi bir açıklama yapmaması; “Tatil niyetine fuar” yorumlarına neden oldu.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Aksaray Ticaret Borsası (ATB) Başkanları ve yöneticilerinin Antalya’da bir otelde katıldıkları toplantıda Aksaray Standında verdikleri bir resim ortalığa bomba gibi düştü.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve her iki odanın da bazı yöneticilerinin yanı sıra eski ATSO Başkanı ve yine ismi siyaset ile sık sık anılan Ahmet Koçaş’nda içinde bulunduğu bir resim karesinde adı siyaset kulislerinde devamlı anılan Turan Yaldır’ın da bulunması kafaları karıştırdı.

Turan Yaldır’ın da bulunduğu resmin yayınlanması ile birlikte ilk akla gelen soru; “Yeni bir ittifak oluşumu mu var?” sorusu oldu. Olası bir seçimde Aksaray’da siyasetin yeniden şekillenmesine kesin gözüyle bakılırken, yayınlanan resim karesinde yer alan isimlerin yeni bir ittifak arayışı içerisinde olup olmadıkları merak konusu oldu. Olası bir ittifak oluşumu halinde bu ittifakın Cumhur İttifakı içerisinde mi yoksa Millet İttifakı içerisinde mi olacağı sorusu oldu.

Merak edilen konulardan birisi ise fuara katılan ve fuar masraflarına ortak olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Aksaray Ticaret Borsası’nın üyeleri adına ihracat ya da iş bağlantısı yapıp yapmadıkları, hatta daha ötesi bu tür bir girişimlerinin olup olmadığı oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Teknokent Cumhuriyet’i HALK ile kutladı.Önceki Haber

Teknokent Cumhuriyet’i HALK ile kutladı.

Aksaray Jandarmadan 40 Milyonluk “Saf Alüminyum” Kaçakçılığı OperasyonuSonraki Haber

Aksaray Jandarmadan 40 Milyonluk “Saf Al...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar