Aksaray
DOLAR32.5194
EURO34.822
ALTIN2426.9

Hasandağı Mesire Alanına Belediye eli Değecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasandağı Mesire Alanına Belediye eli Değecek
Ailece huzurlu bir ortamda vakit geçirmek isteyenler için eşsiz manzarasıyla Hasan Dağı mesire alanı bu yılda misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Aksaray Belediyesinin başlattığı çalışmalarla yepyeni bir görünüme kavuşacak Hasan Dağı Mesire alanında çalışmalar son aşamaya geldi. Türkiye’nin üçüncü büyük dağı olan Hasan Dağı’nın 2000 metre rakımında oksijen deposu konumunda yer alan piknik alanında aileler bir taraftan piknik yaparken diğer yandan spor ve eğlence aktivitelerini de yapabilecekler.

Yeşillikler içinde gezintiye çıkmak, doğayı hissetmek ve yürüyüş yapmak için ideal bir ortam sunan Hasan Dağı mesire alanında misafirlerin konforu için her detay düşünülmüş.

Açık otopark, lavabo, halı saha, piknik alanları ve karavan park ile tam bir cazibe merkezi konumunda.

Aksaray’da son yıllarda yaptığı park ve bahçelerle yeşil alan varlığına ciddi oranda katkı sağlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehir merkezinin dışında bulunan Aksaray’ın mevcut güzelliklerine de sahip çıkarak büyük takdir topladı. Bilindiği üzere Aksaray Belediyesi’nin Ihlara Vadisi Cam Teras projesinde önemli bir mesafe alındı ve proje tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray’ın simgelerinden biri olan ve kullanım hakkı Aksaray Belediyesine ait olan Hasan Dağı mesire alanında da bugünlerde hummalı bir çalışma var. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yapılan çalışmalar hakkında şu görüşlere yer verdi.

“Hasan Dağı’nın eteklerinde bulunan ve kullanım hakkı Aksaray Belediyemize ait olan mesire alanını daha kullanışlı bir hale getirmek için bir çalışma başlattık. Kısa sürede içerisinde tamamlamayı planladığımız mesire alanımızda hemşerilerimiz gönüllerince piknik yapabilecek. Ayrıca çocuklarımızın ve yetişkinlerin de alan içerisindeki ihtiyaç duyabilecekleri sosyal alanları da en kısa sürede hazır hale getirerek hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Aksaray’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu Proje Sporcu Sağlığını Anlık Kontrol EdecekÖnceki Haber

Bu Proje Sporcu Sağlığını Anlık Kontrol...

Ecdat Yadigarı Bir Alan Daha KurtarıldıSonraki Haber

Ecdat Yadigarı Bir Alan Daha Kurtarıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar