Aksaray
DOLAR32.4452
EURO34.7665
ALTIN2442.9

Yapı Fuarına ATSO Üyelerinden Tam Not

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yapı Fuarına ATSO Üyelerinden Tam Not
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat sektörünün bölgedeki en önemli buluşması olan Turkeybuild İstanbul 2024 Yapı fuarına katılım gösterdi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat sektörünün bölgedeki en önemli buluşması olan Turkeybuild İstanbul 2024 Yapı fuarına katılım gösterdi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul Kalkan'ında katılım gösterdiği yapı fuarı Oda Üyelerinden tam not aldı.

Yapı fuarlarının, sektördeki son yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri sergileme fırsatı sunduğunu belirten ve yeni malzemeler, yapı teknikleri, enerji verimliliği çözümleri ve diğer inovasyonlar genellikle bu tür etkinliklerde görücüye çıktığının altını çizen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı açıklama da; TÜYAP Yapı Fuarı, inşaat sektöründe önemli bir etkinliktir. Ayrıca yapı fuarları, inşaat malzemeleri, teknolojileri, makine ve ekipmanları, mimari tasarım ve proje yönetimi gibi birçok alanı kapsar. Bu tür fuarlar, sektördeki profesyonellerin bir araya gelmesine, yeni ürünleri keşfetmesine, iş bağlantıları kurmasına ve sektördeki son trendleri öğrenmesine olanak tanır. Ayrıca, inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ürün ve hizmetlerini tanıtmak için de önemli bir platform sunar. TÜYAP Yapı Fuarı'nın düzenlenmesi, sektördeki gelişmeleri takip edenler için önemli bir fırsattır. Bu tür etkinlikler, sektördeki yenilikleri görmek, iş birlikleri kurmak ve gelecekteki projeler için ilham almak isteyenler için değerli bir kaynaktır.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde inşaat sektörümüzdeki üyelerimiz ile yapı fuarına katılım gösterdik. Bundan sonraki süre zarfında da fuar organizasyonlarımıza devam edeceğimizi belirterek fuara katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” Dedi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’ın Merkezinde Yeni Bir Şehir DoğuyorÖnceki Haber

Aksaray’ın Merkezinde Yeni Bir Şehir Doğ...

Jandarma 2 Zehir Tacirini YakaladıSonraki Haber

Jandarma 2 Zehir Tacirini Yakaladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar