Aksaray
DOLAR32.5468
EURO34.9708
ALTIN2426.4

Ak Heyet İstişare İçin Toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Heyet İstişare İçin Toplandı
AK Parti’nin geleneksel hale getirdiği ilçe başkanları ve belediye başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un riyasetinde düzenlenen değerlendirme ve istişare toplantısına Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Diğer ilçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, AK Parti ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

“İl Koordinasyon ve Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”na ilişkin değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 2019 yerel seçimlerinden sonra belediyelerin yaptıkları hizmetleri genel anlamda değerlendirdiklerini ve toplantının verimli geçtiğini ifade ederek, belediyelerin 2023’e giderken dikkat etmeleri gereken hususları, belediyecilik vizyonlarını ve hizmet ilkelerini konuştuklarını anlattı.

Şehirlerin geleceğinin, o şehirde yaşayan yerel yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılı olduğuna dikkat çeken Altınsoy, “Bunun için, bilgiye ve tecrübeye ihtiyaç var. Akil isimlerin tespitleri ve tavsiyelerine ihtiyaç var. Bunları elde etmek için istişare meclislerinden yeterince yararlanmak gerekiyor. Bizler istişarenin hikmetine inanıyoruz. Ortak aklın vizyonumuzu genişleteceğini ve hizmetlerimize yeni boyutlar katacağını biliyoruz.”

İstişare kanallarını sürekli açık tuttuklarını ve belediyecilikteki sloganlarının, “İnsana hizmet, mahlukata şefkat ve tevazu” olduğuna işaret eden Altınsoy, “Bu anlayışımızdan asla ödün vermiyoruz. AK belediyeler olarak bizler çalışıyoruz, gayret ediyoruz, eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz. Milletimizin duasını almak için de gece gündüz demeden çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Örnek çalışmalarından ötürü tüm belediye başkanlarına teşekkürlerini ileten ve AK Parti’li belediyelerin 2023 seçimlerine hazır olduklarını da dile getiren Altınsoy, “Çünkü biz sadece seçim döneminde çalışan ve seçimlere doğru yaklaşırken vatandaşın gözünü boyayacak işler yapan bir hareket içinde hiç olmadık. Biz, seçim olsun, olmasın her dönem vatandaşımız için çalışan, vatandaşımıza hizmet eden, milletle iç içe ve milletle birlikte yöneten bir belediyecilik anlayışına sahibiz. AK belediyelerimiz, ilk günkü aşk, heyecan ve coşkuyla milletimiz ve memleketimiz için çalışmaya devam ediyor. Bununla gurur duyuyoruz. AK Parti olarak belediye hizmetlerini insanların müşterek ihtiyaçlarını gideren mekanik bir organ olarak değil, bir medeniyet yürüyüşü olarak değerlendirmekteyiz. Şehircilik hizmetleri olarak öncelikli hedefimiz, hizmet ve eser bırakma esaslı anlayışımızın tüm il ve ilçelerimizde hakim olmasıdır. Hamdolsun, AK belediyeler olarak polemik değil eser siyaseti, yalan değil hizmet siyaseti, iftira değil hak ve hakikat siyaseti yaparak yolumuza devam ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dinçer, Şehri istişare İle YönetiyorÖnceki Haber

Dinçer, Şehri istişare İle Yönetiyor

Aranma Kararı Olan 42 Kişi YakalandıSonraki Haber

Aranma Kararı Olan 42 Kişi Yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar