Aksaray
DOLAR32.5538
EURO34.9273
ALTIN2435.2

Aksaray Belediyespor Karamanspor Analizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Belediyespor Karamanspor Analizi
2021-2022 sezonu 3’üncü lig 4’üncü grup ekiplerinden Aksaray Belediyespor sezon açılış maçında Konya temsilcisi Karaman spor ile karşı karşıya geldi.

Siyah beyazlılar Afyon kampında Erbaaspor, Kahramanmaraşspor karşısında galip gelirken Karşıyakayla ile berabere kaldı hazırlık maçlarında yeni transferler ilerisi için umut dağıttı.

Spor Toto 3’üncü lig 2’inci grup en zor grubu olarak gösteriliyor. Başlıca iddialı takımlar; Aksaray Belediyespor Alagöz Holding Iğdırspor, İskenderunspor, Düzcespor, 52 Orduspor,

Elazığ Karakoçan, Kuşadasıspor, Bayrampaşaspor olarak gösteriliyor.

Takımın başına teknik direktör Mustafa Ceviz'i getiren ekibimizin yeni sezonda takımımızın teknik, dinamik ve yetenekli oyunculardan kurulu olduğu gözlemleniyor.

Yeni transferlerimizi yakından tanıyalım.

İç transferde;

Takım kaptanları Necmi Çoban ve Gürcan Gözüm ile sözleşme yapıldı.

Dış transferde;

Serkan Demirol 1989 doğumlu kaleci Fethiyespor’dan transfer edilen oyuncu fiziği ve tecrübesiyle ligimizin önemli kalecilerindendir.

Hasan Çayrak 1998 doğumlu kaleci Nazilli Belediyespor’dan transfer edilmiştir.

Nurullah Serbest 1998 doğumlu sağ bek Sultanbeylispor’dan transfer edilmiştir. Fiziği ve disiplinli savunmasıyla dikkat çekmektedir.

Fatih Çolak 1994 doğumlu stoper Sivas Belediyespor’dan transfer edilmiştir. Tecrübesi ve kalitesiyle defansın sigortası olması beklenmektedir.Alperen Kuyubaşı 2000 doğumlu stoper Ankaragücü’nden transfer edilmiştir. Sezonu Edirnespor'da kiralık geçiren oyuncu başarılı bir sezon geçirmiştir.Muhammed Can 1997 doğumlu stoper Ofspor’dan transfer edilmiştir. Güçlü fiziği ve hava hakimiyetiyle dikkat çeken oyuncunun genç yaşına rağmen 3.lig de 100 ün üzerinde maçı bulmaktadır.Semih İntepe 2001 doğumlu stoper Sancaktepe’den transfer genç oyuncu uzun boyuyla dikkat çekiyor.Serkan Yıldız 1998 doğumlu sol bek Adıyamanspor’dan transfer edilmiştir. Hızı, tekniği ve hücum bindirmeleri ile öne çıkmaktadır.M. Selim Okur 1998 doğumlu sol bek Hacettepe’den transfer edilmiştir. Güçlü fiziği ve olgun hücum bindirmeleriyle dikkat çekmektedir. Ahmet Tuna Akıl 1992 doğumlu orta saha Kahtaspor’dan transfer edilmiştir. Orta sahanın her bölgesinde görev alabilen oyuncu hırsı ve tekniğiyle takımında başarılı bir sezon geçirip, 7 golle sezonu tamamlamıştır.

Hasan Gündoğdu 1995 doğumlu kanat oyuncusu Edirnespor’dan transfer olmuştur. Tekniği ve bitiriciliğiyle dikkat çeken oyuncu ligimizin önemli kanat oyuncularından olup, sezonu 7 golle tamamlamıştır. Furkan Gedik 2002 doğumlu orta saha Kocaelispor’dan kiralık olarak transfer edilmiştir. Orta sahada hırsı ve tekniğiyle gelecek vadeden oyunculardandır.  Takımının şampiyon kadrosunda yer almıştır. Ayberk Altan 1995 doğumlu kanat ve orta saha oyuncusu Ankara Demirspor’dan transfer edilmiştir. Güçlü fiziği ve hırsıyla dikkat çekip, joker oyuncu kimliğiyle yer almaktadır. Burak Çolak 1993 doğumlu sol kanat ve 10 numara oynayan oyuncu Bodrumspor’dan transfer edilmiştir. Gençlerbirliği ve Göztepede lig tecrübesi bulmaktadır. Sert şutlarıyla dikkat çekmektedir. Takımımızın en önemli transferlerindendir. Furkan Temir 1999 doğumlu 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncu Hacettepe’den transfer edilmiştir. Takımına 3 golle katkı sağlamıştır. Hırsı ve çalışkanlığıyla dikkat çekmektedir. Tuğrul Başkan 1996 doğumlu forvet ve ofansif orta saha oynayan oyuncu Ankaraspor’dan transfer edilmiştir. Hacettepe ve Ankaraspor’da oynayan oyuncu artık takımımızın başarısı için ter dökecektir.Mervan Yiğit 2001 doğumlu santrafor ve kanat oyuncusu Kocaelispor’dan kiralık gelmiştir. Takımının şampiyon kadrosunda yer alıp, 20 maç oynayarak katkı sağlamıştır. Hızı ve tekniğiyle rakip savunmayı yıpratma özelliği bulunan oyuncu gelecek vaad etmektedir. (Haber:H.Recep Turan)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2. Kılıçarslan Türbesi ve Köşkü Restore EdiliyorÖnceki Haber

2. Kılıçarslan Türbesi ve Köşkü Restore...

Ekip Otosu ile Otobüs Arasına Sıkışan Polis Memuru YaralandıSonraki Haber

Ekip Otosu ile Otobüs Arasına Sıkışan Po...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar