Aksaray
DOLAR32.5871
EURO34.818
ALTIN2509.9

ATSO ve Aksaray Borsası Bünyesinde Genç Girişimciler Kurulu Kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATSO ve Aksaray Borsası Bünyesinde Genç Girişimciler Kurulu Kuruldu
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Aksaray Borsası bünyesinde Genç Girişimciler Kurulu kuruldu. Sektörlerinde kendini kanıtlamış iş insanlarından oluşan kurul, Aksaray'a daha fazla katma değer sağlamayı ve yenilikçi projeler üretmeyi amaçlıyor.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Aksaray Borsası bünyesinde, Genç Girişimciler Kurulu (GGK) oluşturuldu. Aksaray'ın çeşitli sektörlerinden birçok paydaşın aynı çatı altında toplandığı Genç Girişimciler Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İcra Kurulu Seçildi, Birimler Oluşturuldu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan toplantıda ilk olarak icra kurulu seçimleri yapıldı. İcra kurulunun seçilmesinin akabinde birimler oluşturularak, birim görevlileri seçildi. Toplantıya Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Ticaret Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Miray Koyuncu da katılım gösterdi.

Aksaray İçin Çalışıp Yeni Projeler Üretecekler

Çeşitli sektörlerden insanların bir araya geldiği Genç Girişimciler Kurulu, Aksaray'da yeni projeler üretmek, daha fazla katma değer sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştirecek. Kurul, belli aralıklarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmaya devam edecek ve yakın zamanda kurul ziyaretleri de başlayacak.

Yapılan seçimlerin ardından Sami Değirmenci İl GGK Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, Fatih Köse ve Murat Efe Demir de GGK Başkan Yardımcısı oldu. GGK Genel Sekreterliği görevine Kemal Çevik, Murat Güç ve Ayhan Tunç seçildi.

İşte Oluşturulan Birimler ve Birim Görevlileri

Tanıtım ve Medya Biriminde; Kaan Recep Atalay ve Tolgahan Doğan yer aldı. AR-GE ve Eğitim Birimi bünyesinde Enes Fahri Köse, Arda Yeşildal, Muhammed Ali Çakır, Doğan Canaltınsoy, Fatih Demir, Onurcan Kaban yer aldı. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Biriminde, Hakan Yeğen, Muhammed Enes Damar, Bulut Göküzüm, Fatih Kasım, Fahrettin Kozan, Muhammed Ceylan yer aldı. Üniversite Biriminde; Sercan Dağ, İsmail Alkaya, Görkem Akyıldız, Cennet Altın, Ahmet Baysal, Selahattin Seçkin yer aldı.

Teşkilat Birimi; Hasan Melendizli, Eyüp Sertdemir, Furkan Çakır ve Oğuzhan İzzet Coşgun'dan oluştu. Sosyal Politikalar Birimi; Gökçe Koyuncu, Emine Ağır, Gülşah Öztürk'ten oluştu.

Bilgi ve İletişim Biriminde; Ramazan Kargın, Yusuf Keleş, Mehmet Demiryürek, Ayhan Koçaş ve Halis Keskin yer aldı. Kültür ve Spor Biriminde; Raşit Atuğ, Adem Sevindi, Emre Ataş ve Volkan Üşenmez yer aldı. Lise Birimi; Mustafa Özkaraca, Mehmet Çelebi, Hacı Amir Uçkun ve Burak Kav'dan oluştu

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MEDAŞ ETAP-1 Hızlandırma Programı Ödülleri Sahiplerini BulduÖnceki Haber

MEDAŞ ETAP-1 Hızlandırma Programı Ödülle...

8 Yaşındaki Çocuk Kazada YaralandıSonraki Haber

8 Yaşındaki Çocuk Kazada Yaralandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar