Aksaray
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

“15 Mayıs Bayramında Bir Kere Daha Kucaklaşacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“15 Mayıs Bayramında Bir Kere Daha Kucaklaşacağız”
Millet İttifakı’nı oluşturan partiler Bayramın 2. Gününde Valilik Önündeki Hükümet Meydanı’nda bayramlaştılar. 2 bine yakın kişinin katıldığı bayramlaşma neredeyse bir mitingi andırırken, bayramlaşmada konuşan Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, 15 Mayıs sabahı tüm milleti umut ve mutluluk dolu bir bayramın beklediğini söyledi.

Millet İttifakı’nın 1. Sıra adayı Turan Yaldır’da; “Aksaray siyasi tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Bu bir miting değil bir bayramlaşma programı! Aksaray halkı bize inanmış, güvenmiş. Bir kartopuyduk, şimdi ise çığ olduk geliyoruz. 14 Mayıs akşamı yine bu meydanda hep birlikte millet ittifakının zaferini kutlayacağız” diye konuştu.

Millet İttifakı bileşeni siyasi partilerin temsilcileri hükümet meydanında Ramazan Bayramı’na özel bir bayramlaşma programı düzenledi. Millet İttifakı milletvekili adaylarının, siyasi parti temsilcilerinin ve genç-yaşlı, kadın-erkek yüzlerce Aksaraylının bir araya geldiği tören, 15 Mayıs’ta büyük bir demokrasi ve özgürlük bayramı yapma kararlılığının yüksek sesle dillendirildiği bir programa dönüştü. Törende ilk olarak millet ittifakı bileşeni siyasi partilerin il başkanları kısa birer selamlama konuşması yaptı. Yapılan bu konuşmalarda, tüm farklılıkları bir kenara bırakarak, yarının büyük Türkiye’sini el birliği içinde kurma mesajları verildi.

“Kızmıyoruz, Allah İnşallah Onların da Kalbine Sevgi Katsın”

Törende konuşan Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, sözlerinin hemen başında, İttifakın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir cenaze töreninde maruz kaldığı sözlü saldırıya dikkat çekti. Yüce dinimiz açısından manevi açıdan önemi yüksek bir ayın geride kaldığını ve milletçe Ramazan Bayramı’na eriştiklerini dile getiren Ertürk, “İslam dininin hoşgörüsünü, barış anlayışını ve kucaklaşma mesajlarını anlayamayan az sayıda yurttaşımız var. Biz, onlara kızmıyoruz. Cenabı Allah inşallah onların da kalbine sevgi katsın” dedi.

“Çocuklarımıza Bayram Armağan Eden Bir Liderimiz Var”

Ramazan Bayramı’nın son günü aziz milleti çok önemli bir bayramın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın beklediğini anımsatan Ali Abbas Ertürk, “Meydanda çok sayıda evladımız var. Ben o evlatlarımızın gözlerine baktığımda -bir siyasetçi olarak-  daha çok çalışmamız gerektiğini, daha çok iş yapmamız gerektiğini görüyorum ve sorumluluğumuzun ne kadar fazla olduğunu bir kere daha yürekten hissediyorum. Dünyada ilk kez çocuklarımıza bayram armağan büyük bir liderimiz var; onun da adı Mustafa Kemal Atatürk. Allah’ın izniyle umut dolu, mutluluk dolu bir gelecek bizleri bekliyor” dedi.“15 Mayıs Sabahı Kolları Sıvayacağız ve Çalışmaya Başlayacağız”

Millet İttifakının hiçbir ferdinin umutsuz olmaya hakkı olmadığını ve çok çalışmak gerekliliğini vurgulayan Ertürk, 14 Mayıs’ta başlayan bir yolculuğa çıkıldığının altını çizdi ve bu yolculuğun 15 Mayıs’tan itibaren yeni bir ivme kazanacağını iletti. Seçim gecesi meydanda zaferi kutlayacaklarını ve hemen sabahında kolları sıvayarak işe başlayacaklarını anlatan Ali Abbas Ertürk, “Seçimin hemen sonrasında çizmelerimizi giyeceğiz ve bu memleketin sorunlarını çözmek ve işleri yeniden yoluna koymak için hep birlikte çalışmaya başlayacağız” dedi.

Ertürk Söz İstedi, Meydan Büyük Bir İnançla Karşılık Verdi. 14 Mayıs seçimlerini “Demokrasi ve Hürriyet Bayramı” olarak niteleyen Ali Abbas Ertürk, “14 Mayıs, Cumhuriyetimizin yüce ilkelerinin şaha kalktığı bir bayram olacak… Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi. Ertürk, sözlerinin son bölümünde İttifakın her bir mensubundan çok çalışmak adına söz istedi. Meydanda toplananlar, Ertürk’ün söz talebine büyük bir coşku ve inançla karşılık verdi. Katılımcılar tören boyunca “Ali Abbas sen bizim umudumuzsun” sloganları attı.

Konuşmaların ardından Ali Abbas Ertürk, kendisine gösterilen ilgi münasebetiyle dakikalarca meydandan ayrılamadı ve herkesle tek tek bayramlaşarak kucaklaştı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Ülkücülüğün Patenti MHP’dedir”Önceki Haber

“Ülkücülüğün Patenti MHP’dedir”

“AKSARAY YİNE LİDERİNE VE YOL ARKADAŞLARINA SAHİP ÇIKACAK”Sonraki Haber

“AKSARAY YİNE LİDERİNE VE YOL ARKADAŞLAR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar