Aksaray
DOLAR32.5724
EURO35.01
ALTIN2420.3

Sürç-İ Lisan's İzleyici İle Buluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sürç-İ Lisan's İzleyici İle Buluşuyor

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu sponsorluğunda, Aksaray Üniversitesi Mühendislik  Topluluğu çatısı altında Sürç-i Lisan's 11 Ocak Perşembe günü ASÜ merkezi derslik konferans salonunda seyirci karşısına çıkacak.

Prof. Dr. Melayib Bilgin ve Dr. Öğretim Üyesi Ülge Taş’ın danışmanlığını yaptığı Aksaray Üniversitesi Mühendislik Topluluğu çatısı altında ve TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu’nun sponsorluğunda, Sürç-i Lisan’s Mühendislik Komedi Şenliği adı altındaki oyun 5 komedi ve 1 müzikal skeci tarzında hazırlanarak, izleyici karşısına çıkıyor.

11 Ocak'ta İzleyici Karşısına Çıkacak

Onurcan Kaban & Seniha Eylem Çay'ın yönetmenliğini üstlendiği Sürç'i Lisan's, 11 Ocak Perşembe günü Saat 14.00’te Aksaray Üniversitesi merkezi derslik konferans salonunda seyirci ile buluşacak.

Sürç-i Lisan's'ın hazırlanması için mutfakta Topluluk Başkanı Fatma Gürler, Sahne Amiri Şule İşlek, Sanat Yönetmeni Yusuf Demir, Makyaj & Kostüm Şefi Sudegül Kalem, Yapım Amiri Zeynep Ünal, Sunucular Nisa Şahankaya & Mehmet Ali Soğukkanlı, Sosyal Medya Sorumlusu Zerrin Matur ve Rejide İsmet Ertürk & Sinan Altun da bulunuyor. 

Oyuncular arasında ise Abdullah Keleş, Betül Büyük, Doç. Dr. Hakan Çelebi, Emine Gül Şahan, Emir Şenol, Fadimenur Zincirli, Fatma Gürler, Furkan Özsaraç, Hazal Aydın, İsa Sarıoğlan, İsmail Hakkı Çetintaş, İsmail Kibar, Lalenur Karagöl, Mehmet Ali Soğukkanlı, Mehmet Erol, Mert Altuğ Zamir, Nihal Çiçek, Nisa Şahankaya, Onurcan Kaban, Prof. Dr. Melayib Bilgin, Ramazan Samet Kaya, Seniha Eylem Çay, Sudegül Kalem, Şerife Şule İşlek, Yonca Yıldızlı, Yusuf Demir, Zehra Çetin, Zelal Yaşar, Zerrin Matur ve Zeynep Ünal yer alıyor. 

Gerçekleştirilecek tiyatro gösterisinde Yeniden Onurcan Kaban ve Seniha Eylem Çayın yazıp yönettiği Rüya Gibi Bir Gençlik, Mühendis Sizsiniz, Akılsız Telefon, Exlilik Teklifi, Ta Burç U ve Aşkın Ritmi skeçleri sahnelenecek. (Haber merkezi)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KADEM İl Temsilcisi Rektör Arıbaş’ı Ziyaret EttiÖnceki Haber

KADEM İl Temsilcisi Rektör Arıbaş’ı Ziya...

GÜZELYURTLU SEÇMEN HAZİM TURAN DİYORSonraki Haber

GÜZELYURTLU SEÇMEN HAZİM TURAN DİYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar