Reklamı Geç
mhp
Aksaray
DOLAR32.3795
EURO35.0698
ALTIN2324.4

Vali Aydoğdu Ayak Basmadık Yer Bırakmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Aydoğdu Ayak Basmadık Yer Bırakmıyor
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu birim amirleriyle birlikte köy ve kasaba ziyaretlerini sürdürüyor. Aydoğdu son ziyaretini Ortaköy ilçesine bağlı Çatin köyüne yaptı.

Aksaray’a geldiği günden beri vatandaşlarla kurduğu yakın diyalog ve sorunlara karşı gösterdiği anlık çözümleri ile Aksaray halkının gönlünde taht kuran Aksaray valisi Hamza Aydoğdu deprem bölgesindeki görevinin ardından yeniden Aksaraylıların sorunlarını yerinde görmek ve çözüm üretmek için ziyaretlere başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte merkez ile ilçelere bağlı köy ve kasaba ziyaretlerine başlayan Vali Aydoğdu’ya eşlik eden il özel idaresi genel sekreteri ve diğer birim amirleri muhtarlar ile halkın sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretiyorlar.

Kavurucu yaz sıcaklarına rağmen ziyaretlerine devam eden Vali Aydoğdu son ziyaretini Ortaköy ilçesine bağlı Çatin köyüne gerçekleştirdi. Ziyarete Ortaköy Kaymakamı, belediye başkanı, il özel idaresi genel sekreteri ve diğer birim amirleri katıldı. Köyde vatandaşlarla buluşan Vali Aydoğdu halkın istek ve taleplerini yerinde dinleyerek makul taleplerin sorumlu kurum amirleri tarafından çözülmesi talimatını verdi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun ziyaretleri ve halk ile iç içe olmasından çok memnun olduklarını belirten Aksaraylılar; “Aksaray’a geldiği günden beri çok sosyal, makamda oturmayan ve sürekli olarak Aksaray’ın ve Aksaraylıların sorunları için koşturan bir valimiz var. Allah ondan razı olsun. Hiç beklemediğiniz bir saatte beklemediğimiz bir yerde karşımıza çıkıyor ve sorunlarımızı dinliyor. Şimdiye kadar birçok hemşerimizin sorununa çözüm üretti ve işlerinin hallolmasını sağladı. Deprem döneminde bölgede yaptığı çalışmaları dinledik ve kendisiyle gurur duyduk. Aksaray’a yerleşen Elbistanlıların kendisi hakkında söyledikleri bizleri çok mutlu etti. Sadece merkezde değil her dönem şehrin tüm noktalarındaki köy ve kasabaları ziyaret ederek daha önceki ziyaretlere göre başlatılan işlerin takibini de yapıyor. İnşallah uzun süreler Aksaray’da bizlerle kalır” ifadelerini kullandılar.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hafta Sonu Festivalle ŞenlendiÖnceki Haber

Hafta Sonu Festivalle Şenlendi

“Küsüp Bir Kenarda Seyredecek Karakterde Değilim”Sonraki Haber

“Küsüp Bir Kenarda Seyredecek Karakterde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar