Aksaray
DOLAR32.5738
EURO35.0305
ALTIN2429.9

Jandarma Firari Olarak Aranan 4 Kişiyi Daha Adalete Teslim Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma Firari Olarak Aranan 4 Kişiyi Daha Adalete Teslim Etti
Jandarma ekipleri geçmişte işledikleri suçlar nedeniyle hapis cezasına çarptırılan ve firari duruma düşen 4 kişiyi yakalayarak adalete teslim etti.

Aksaray genelinde sorumluluk sahasında asayiş olayları dışında devriye ve denetim faaliyetlerine devam eden il jandarma komutanlığı ekipleri geçmişte işledikleri değişik suçlardan dolayı verilen hapis cezaları kesinleşmesine rağmen teslim olmayarak firari duruma düşen şahıslara yönelik çalışmalarını hızlandırdı.

Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile yapılan son çalışmalarda; “Cebir, Tehdit veya Hile İle Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan aranan ve hakkında “3 yıl 4 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen İ.K., “Çekle İlgili Karşılıksızdır İşlemi Yapılmasına Sebebiyet Verme” suçundan aranan ve hakkında “3 yıl 10 ay 23 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen S.K., “Dolandırıcılık” suçundan aranan ve hakkında “4 yıl 2 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen B.İ. ve “Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkında “3 yıl 4 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen S.K. gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şahıs sağlık kontrollerinin ardından işlemleri içi,n il jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan firariler sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Aksaray cezaevine gönderildi.

İl jandarma komutanlığından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adlî makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’a Yıkışır Mesire AlanıÖnceki Haber

Aksaray’a Yıkışır Mesire Alanı

Mesire Alanında Zehir Tacirlerine OperasyonSonraki Haber

Mesire Alanında Zehir Tacirlerine Operas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar