Emniyet Uygulamaları Vatandaşı Rahatlatıyor
GÜNDEMPolis ekipleri daha önceden işledikleri suçlardan dolayı firari konuma düşerek aranan 7 kişiyi daha yakaladı.
Aksaray’da huzur ve güven uygulamaları ile adından söz ettiren Aksaray il emniyet müdürlüğü asayiş şubesi ekipleri Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile il genelinde geçmiş tarihte işledikleri suçlardan dolayı haklarından verilen hapis cezaları kesinleşen ancak teslim olmayarak firari duruma düşen şahısları yakalamak için yaptığı çalışmalarda;
Hırsızlık suçundan 10 Yıl 5 Ay hapis cezası bulunan 30 yaşındaki M.A. ve aynı suçtan 2 Yıl 4 Ay hapis cezası bulunan 20 yaşındaki K.B.
Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan 5 Yıl 2 Ay hapis cezası bulunan 35 yaşındaki S.A. ve aynı suçtan 1 Yıl 8 Ay hapis cezası bulunan 28 yaşındaki S.Ö.
Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı suçundan 4 Yıl hapis cezası bulunan 68 yaşındaki A.P.
Resmi belgede sahtecilik suçundan 1 Yıl 8 Ay hapis cezası bulunan 39 yaşındaki H.D.
Kasten yaralama suçundan 1 Yıl 4 Ay hapis cezası bulunan 39 yaşındaki H.İ.O. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 kişi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki (AEAH) sağlık kontrollerinin ardından işlemleri için il emniyet müdürlüğüne götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan 7 şahıs sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İlginizi Çekebilir