© Gündem Aksaray 2021

KOM 18 Adet Kaçak Telefon Ele Geçirdi

Aksaray emniyet müdürlüğü KOM ekipleri kaçakçılığı önlemek için yaptıkları çalışma ve denetimlerde kayıt dışı olan 18 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.

Aksaray’da kaçakçılık ve organize suç olayları konusunda yaptığı çalışmalardaki başarısı ile adından söz ettiren KOM ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile kaçak ve kayıt dışı telefon kaçakçılığı konusunda yaptıkları denetimler esnasında 18 adet kayıt dışı akıllı cep telefonu ele geçirdi. Ele geçirilen telefonlara el konulurken olayla ilgili 37 yaşındaki C.C. ile 34 yaşındaki S.C.’ye 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yaptılar.

KOM ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken emniyetten yapılan yazılı açıklamada; “Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER