© Gündem Aksaray 2021

Uyuşturucudan 4 Kişiyi Daha Yakalandı

Jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalarda uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı, kullanımı ve ticareti konusunda Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatıyla denetim ve istihbari çalışmalarına yoğunluk veren jandarma komutanlığı ekipleri sorumluluk sahalarında 4 şahsın uyuşturucu kullandığı, bulundurduğu ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Alınan istihbarat ile harekete geçen jandarma timleri isimleri ve adresleri belirlenen 4 şahsı takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takip ile toplanan deliller sonucunda operasyon için harekete geçen jandarma ekipleri 4 şahsı eş zamanlı operasyon ile gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların üzerleri ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 9 gram metamfetamin, 3 gram sentetik cannabinoid bonzai, 2 gram eroin ile 2 adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirdiler.

Ele geçirilen malzemelere el konulurken gözaltına alınan 4 kişi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından işlemleri için il jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki sorgu ve işlemleri tamamlanan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Operasyona ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenilirken il jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER