Aksaray
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5

10 Yıllık Firar Ahırda Son Buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
10 Yıllık Firar Ahırda Son Buldu
10 Yıl önce işlenen bir cinayet ve küçük yaşta çocuğa cinsel istismar suçlarından aranan firari Kırımini köyündeki bir ahır içerisindeki gizli bölmede JASAT timleri tarafından yakalandı.

İl Jandarma komutanlığına bağlı özel ekipler il genelindeki bir çok olayı aydınlatma ve faillerini yakalamadaki başarısı ile her gün yeni bir olayı aydınlatıyor ve olayın faillerini yakalıyor. Jandarma’nın özel ekibi JASAT timleri son olarak 2012 yılında gerçekleştirilen bir cinayet, kişiyi hürriyetinden alıkoyma ve küçük yaşta çocuğa cinsel istismar suçundan hakkında müebbet hapis cezası verilen 33 yaşındaki D.Ş.’nin yakalanması için yaptıkları çalışmalarda şahsın bir süre önce Aksaray’a geldiği bilgisine ulaştı. Ortaköy Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile harekete geçen ekipler yapılan titiz çalışmalar sonunda şahsın Kırımini köyü içerisinde bulunan bir adreste saklandığını tespit etti.  JASAT ekipleri, Ağaçören ilçe Jandarma komutanlığı ekipleri ile birlikte gerçekleştirdikleri operasyonda tespit edilen adresteki ahır içerisine yapılan gizli bir bölmede D.Ş.’yi yakaladı. Yakalanan şahıs işlemleri için Jandarma komutanlığına götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan firari D.Ş. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Aksaray T tipi kapalı ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Çalışmalara ilişkin il Jandarma komutanlığından  yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlk Mahsul Topakkaya’danÖnceki Haber

İlk Mahsul Topakkaya’dan

Aranan Bir Zehir Taciri Daha YakalandıSonraki Haber

Aranan Bir Zehir Taciri Daha Yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar