Aksaray
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

AFAD Çalışmasıyla Elbistan’da Gönülleri Fethetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AFAD Çalışmasıyla Elbistan’da Gönülleri Fethetti
Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde Aksaray AFAD bünyesinde görev yapan ekip ilk günden beri yaptığı çalışmalar ile Elbistan halkının derdine derman olurken gönülleri de fethetti.

Yüzyılın en büyük felaketi olan Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 2 büyük depremin ardından bölgede yapılan çalışmalara katılan Aksaray arama kurtarma ekibi ile diğer birimler sorumluluk alanlarında yaptıkları çalışmalar ile Elbistan’da yaraları sarmaya devam ediyor.

Depremin meydana geldiği ilk günden beri Elbistan ilçesinde görev alan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu koordinatör Vali olarak çalışmalarını sürdürürken Aksaray AFAD bünyesindeki teknisyen ekibi ve gönüllülerden oluşan birim ilk günden itibaren dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. İl Afet ve Acil Durum (AFAD) müdür Cezmi Türkmen idaresindeki ekip arama kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çadır kent ve konteyner kentler başta olmak üzere yardım talebinde bulunan depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Elbistan merkezi ve köylerinde yardım talebinde bulunan vatandaşların ilk imdadına yetişen ekip olan Aksaray ekibi Elbistan halkının gönüllerini fethetmiş durumda.

Elbistan’daki çalışmalar konusunda konuşan depremzedeler; “Felaketin yaşandığı ilk andan itibaren Elbistan’da dışarıdan gelen ilk ekip olarak Aksaray AFAD ekibini gördük. İlk günden beri her imdadımızda karşımızda onlar oldu. Gerek arama kurtarma çalışmalarında gerekse diğer ihtiyaçlarımızda hep imdadımıza onlar yetişti. Kuramadığımız çadırlarımız için bile bizleri kırmadan gelip çadırlarımızı kurmaya devam ediyorlar. Kafamızı ne tarafa çevirsek Aksaray AFAD’dan birilerini görüyoruz. İlk günden beri o karmaşada bile bir insanın kalbini kırdıklarını görmedik duymadık. Allah onlardan razı olsun. Aksaraylılar yaptıkları ile Elbistan halkının kalplerini fethettiler” dediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İnşaat Maliyet Artışı Yüzde 78 i GeçtiÖnceki Haber

İnşaat Maliyet Artışı Yüzde 78 i Geçti

Kira Artışında İşin Tadını KaçırdılarSonraki Haber

Kira Artışında İşin Tadını Kaçırdılar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar