Aksaray
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Aksaray Belediyesi 2022 Mali Yılı Bütçesi Belediye Meclisinde Kabul Edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Belediyesi 2022 Mali Yılı Bütçesi Belediye Meclisinde Kabul Edildi
Aksaray Belediyesi’nin 459 milyon TL olan 2022 yılı Bütçesi Belediye Meclisinde yapılan görüşmelerin sonunda oy birliği ile kabul edildi.

Aksaray Bilim Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan bütçe görüşmelerine Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediye Meclis Üyeleri Belediye, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Bütçe konulu Meclis Toplantısı’nın devamında konuşma yapan Başkan Dr. Evren Dinçer, 2022 bütçesiyle ilgili bilgi verdi. Bütçenin titiz çalışmalar sonucu hazırlandığını ve gelirlerin giderleri karşıladığı bir bütçe hazırladıklarını kaydeden Başkan Dr. Evren Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Bizim hizmet dışında bir derdimiz, gayemiz yok. Bizim tek bir gayemiz var, o da gönüllerde var olabilmek ve gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek. Halkımızın kaynaklarını, halkımızın hizmetine sunmaktayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana Aksaray’ı daha iyi noktalara getirmenin mücadelesini veriyoruz. Bu sayede, vatandaşlarımızın temel ve sosyal ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıyor ve onların en iyi şekilde hizmet almasını sağlıyoruz. Bütçenin büyük kısmı yatırım, mal ve hizmet alımlarına ayrılmıştır oranı ise yüzde 74’ler civarındadır. Bu oranlar da 2022 yılı bütçesinin hizmet üreten bir bütçe olma niteliğini ortaya koymaktadır. Ayrıca Personeline, Kamu Kurumlarına ve müteahhitlere borcu olmayan nadir belediyelerden biriyiz. Bu sorumlukla hazırladığımız 2022 yılı bütçesinin ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm personelimize ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” Dedi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğretmenler Günü Anısına 24 Bin Fidan Toprakla BuluştuÖnceki Haber

Öğretmenler Günü Anısına 24 Bin Fidan To...

Şehrin Kalbinde Hayata Geçen Selçuklu Külliyesinde İnşaat Çalışmaları Aralıksız SürdürülüyorSonraki Haber

Şehrin Kalbinde Hayata Geçen Selçuklu Kü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar