Aksaray
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5

ATB de Lokomotif Yönetim Belirlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATB de Lokomotif Yönetim Belirlendi
Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde güven tazeleyen Aksaray Ticaret Borsası meclis ve yönetiminde görev dağılımı yapıldı.

Tek liste ile seçime gidilmesine rağmen yoğun bir katılım ve üye desteği ile güven oyu alan Aksaray Ticaret Borsası önümüzdeki 4 yıl için görev alacak kurullarını belirledi.

Geçmiş dönemde Hamit Özkök yönetiminde Aksaray’da çok büyük yatırımlar ve örnek projelere imza atan ve taraflı tarafsız her kesimin taktirini toplayan Aksaray Ticaret Borsasında önümüzdeki 4 yıl boyunca yatırım ve projelere yön verecek yönetim kadroları belirlendi.

Aksaray Ticaret Borsasından yapılan açıklamada belirlenen yönetim kurulu;

Yönetim kurulu başkanı Hamit Özkök, Meclis başkanı Nurettin Yapılcan, Y.K. Başkan Yardımcısı Mahmut Aktürk, Y.K. Başkan Yardımcısı Naci Duman, Y.K. Başkan Yardımcısı Hidayet Şanlı, Y.K. Başkan Yardımcısı Rıfat Atar, Meclis Başkan Yardımcısı ve Ortaköy Başkanı Yakup Uğur, Meclis Başkan Yardımcısı ve Eskil Başkanı Gürsel Keskin, Tarım Ticaret Merkezinden Sorumlu Başkan Erdal Yıldız, Tarımsal Politikalardan Sorumlu Başkan Ali Hakan Acar, Kooperatif ve Kamu Kurumları İletişim Koordinasyon Başkanı Hasan Kurt, Tarımsal Üretim, Pazarlama, İthalat ve İhracattan Sorumlu Başkan Abdi Okur, Ortaköy Borsa Başkanı Sadettin Başyaprak, Eskil Borsa Başkanı Zekeriya Tüzün olurken Aksaray Ticaret Borsası Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ise; Mehmet Tuğrul, Selahattin Ergin, Ümmet Gökbulut, Yahya Koçak, Mahmut Öztekin, Kenan Şahin, Ali Düzel, Ramazan Tosun, İbrahim Saman, Ali Oruç olarak belirlendi.

Yönetim Kurulunun açıklanmasının ardından konuşan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök; “Aksaray için daha yapacak çok işimiz var diyerek bu yola çıktık. Bu güne kadar yönetimimiz ve kıymetli üyelerimizle birlikte hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan yatırımlarımıza devam ettik. Yeni dönemde de üyelerimiz ve kıymetli meclis üyelerimizin de desteği ile önümüzdeki 4 yıl için yeni bir yola çıktık. Sevdamız Aksaray ve Aksaray için üreten insanlarımız. Bu yolda yeni belirlenen yönetimimizle birlikte yeni projeler için vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başladı. Aksaray’ımızı için kaybedecek bir dakikamız bile yok. Bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen kıymetli üyelerimiz ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MEDAŞ “Fazlar Arası Ayırıcılar” Projesiyle Kesinti Sürelerini Düşürüyor!Önceki Haber

MEDAŞ “Fazlar Arası Ayırıcılar” Projesiy...

Yakala Yakala BitmiyorSonraki Haber

Yakala Yakala Bitmiyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar