Aksaray
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Çıtak “31 Martta MHP Aksaray’da Tarih Yazacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak “31 Martta MHP Aksaray’da Tarih Yazacak”
Aksaray halkının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak’a gösterdiği ilgi ve teveccüh, adeta bir sevgi seline dönüştü.

Aksaray halkının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak’a gösterdiği ilgi ve teveccüh, adeta bir sevgi seline dönüştü.

Çıtak'ın samimi tavırları ve halkın sorunlarına duyduğu hassasiyet, vatandaşların gönlünde taht kurmasını sağladı. Aksaray’da adım atmadık cadde, temas etmedik vatandaş, dokunmadık gönül bırakmayan Çıtak’a gösterilen bu sevgi seli adeta tüm Aksaray’ı sardı. 

Artık Aksaray’a hizmet etme noktasında büyük bir heyecan yaşadığını ifade eden MHP adayı Çıtak, “Aksaray'ın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımımızla, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışımızla, gerçekçi vaatlerimiz ve samimi tutumlarımızla hemşehrilerimizin gönlünde taht kurduk. Artık ilgi ve teveccühün büyük bir sevgi seline dönüştüğünü gittiğimiz her yerde net bir şekilde görüyoruz. Halkımız bizi coşkuyla karşılıyor. Artık dönüşümün, değişimin, hizmetin adresi MHP. Bizde Aksaray halkının bu sevgisine layık olmak için, Aksaray hayalimizi gerçekleştirmek için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

‘Sevgi ektik, muhabbet biçiyoruz’ ifadeleriyle bu sevgi selinin tamamen samimiyetin eseri olduğunu ifade eden Çıtak; “Bizim büyük bir Aksaray hayalimiz var. Gittiğimiz her yerde bu hayalimizi anlatıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmiyoruz. Esnafımızın, vatandaşımızın, emeklimizin, gencimizin, kadınlarımızın bizlere ilettiği sorunlara gayet samimi bir şekilde çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Sorunlara duyarlı bir yaklaşım sergilediğimizi, çözüm odaklı projeler sunduğumuzu, toplumun her kesimine hitap eden politikalar geliştirdiğimizi ve geçmişte MHP’nin başarılı belediyeciliğini vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Halkımız bizleri kucaklıyor, bize inanıyor, bize güveniyor. Büyük bir heyecanla 31 Mart’ı bekliyor. Allah’ın izniyle kimsenin bu inancını, bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Halkımızın bu desteğiyle MHP Aksaray’da tarih yazacak. Özlenen, heyecanla beklenen, arzu edilen MHP’nin hizmet anlayışıyla Aksaray’ımızı buluşturacağız” diye konuştu. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediyeden Eğitime Tam DestekÖnceki Haber

Belediyeden Eğitime Tam Destek

Otomobil Yoldan Çıktı: 2 YaralıSonraki Haber

Otomobil Yoldan Çıktı: 2 Yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar