Aksaray
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Dinçer “En Büyük Gayemiz Halkımızın Gönlünü Kazanmak Olacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer “En Büyük Gayemiz Halkımızın Gönlünü Kazanmak Olacak”
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Göreve başladığımız 2019 yılından itibaren 125 proje hayata geçirerek söz verdiğimiz projelerin 4 katını şehrimize kazandırdık” dedi.

2019 yılında Belediye Başkanı seçildikten sonra Aksaray’da altyapıdan üstyapıya, kültür sanat projelerinden sosyal projelere kadar pek çok alanda hizmet üreten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 31 Mart tarihinden sonra da bu tutumunu sürdüreceğini açıkladı. Belediye Başkanı seçildiği günden itibaren halkın güvenini boşa çıkarmamak için büyük çaba sarf ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Dinçer, “5 yıl boyunca hemşehrilerimin güvenini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalıştık, projeler ürettik. Rabbim bizi sizlere karşı mahcup etmedi. Anlımız açık, başımız dik karşınızdayız Elhamdülillah. Bundan sonrada aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” mesajı verdi.

Sosyal belediyecilik başta olmak üzere eser ve hizmet belediyeciliği alanlarında Aksaray Belediyesinin Türkiye genelinde her zaman örnek gösterilen belediyeler arasında yer aldığını hatırlatan Başkan Dinçer, 5 yılda Aksaray’a sayısız hizmet, proje ve yatırım kazandırdıklarını söyledi.

Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi, Yeni Sanayi Projesi, Yeni Şehir Mezarlığı, Bilim Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Entegre Katı Atık Depolama Tesisi, Atık Getirme Merkezi ve Ayrıştırma Tesisi, Sevgi Evleri, Çorba Evleri, Güneş Enerji Santrali, Kadın Aktivite Merkezleri, Kitap Konakları, Mahalle Konakları, Şehir Giriş Çıkışları, Millet Bahçeleri, Macera Park, Belediye Halk Otobüsleri, Kapalı Semt Pazarı, Bedir Muhtar Külliyesi, Bedriye Medresesi, Şehitler Müzesi, Makas Kent Kafe gibi birçok projenin hayata geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, devam eden projelerini sıraladı. Başkan Dinçer, Yeni Belediye Hizmet Binası, Selçuklu Külliyesi, Hasta Yakını Konuk Evi, Ihlara Cam Teras, Fatih Mahallesine yapılan Çocuk Eğlence Merkezinde sona gelindiğini ve inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Ulaşımda Trafik Yönetim Merkezi ve 11 noktaya akıllı trafik bilgi ekranı kurulduğunu ve aynı zamanda da 50 ve 25 metrelik bulvar yollarının trafiğe açıldığını sözlerine ekleyen Dinçer, şehir ulaşım ağının her geçen gün arttığını söyledi. Başkan Dinçer, restorasyon projeleriyle kültür miraslarına sahip çıktıklarını vurgulayarak “11 bin yıllık tarih ve kültür şehri olan Aksaray’ımızda ecdadımızın emaneti birçok tarihi esere sahip çıkarak gün yüzüne çıkarttık. Asıllarına uygun şekilde restore ettik. Bedriye Medresesi, 2. Kılıçaslan Köşkü ve Türbesi, Pir Ali Sultan Türbesi ve Mescidi, Hasas Baba Türbesi, Kemal Baba Türbesi, Hamza Baba Türbesi, Kalanlar Köprüsü ve 2. Kılıçaslan Hamamı gibi onlarca eseri kültür hazinemize kazandırdık” şeklinde konuştu. Aksaray Belediyespor’un başarısına değinen Belediye Başkanı Dinçer, “Biz göreve geldiğimizde takımımız amatör kümede mücadele ediyordu. Taraftarlarımız ‘Başkanım takıma sahip çık, bizi bırakma’ dedi. O gün onlara söz verdim, şampiyonluklar peş peşe geldi. Önce 3. Lige, ardından 2. Lige çıktık. Söz verdiğim gibi Aksaray sporumuzu hiç yalnız bırakmadım. Bu süreçte takımımıza destek veren herkese ve cefakâr taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

31 Mart tarihinin Aksaray yüzyılı için bir milat olacağının altını çizen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Hayata geçirdiğimiz projelerle Aksaray’ımızın çehresini değiştirdik. Bu hafta sonu yapılacak seçimlerde de halkımızın desteği ile seçildiğimiz takdirde yeni heyecan, yeni bir vizyonla belediyecilikteki tecrübemiz ve birikimimiz ile yeniden başlıyoruz. Yeni dönemimizde de Aksaray Yüzyılı parolasıyla en güzel hizmetleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. Bu süreçte en büyük gayemiz yine halkımızın gönlünü kazanmak olacak. Aksaray’ımızın dört bir yanını medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş hizmetlerle donatacağız” değerlendirmesinde bulundu. (Basın bülteni)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan Drone Destekli Trafik DenetimiÖnceki Haber

Jandarmadan Drone Destekli Trafik Deneti...

Aktürk “Aksaray Yine Bir Tarih Yazdı”Sonraki Haber

Aktürk “Aksaray Yine Bir Tarih Yazdı”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar