Reklamı Geç
mhp
Aksaray
DOLAR32.3726
EURO34.9703
ALTIN2325.6

İNCEÖZ MÜJDEYİ VERDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İNCEÖZ MÜJDEYİ VERDİ
AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Büyükbaş ve Küçükbaş hayvancılık işletmelerine yönelik yatırımların desteklenmesi hibe programı kapsamında, Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce incelenip kabul edildiğini, bakanlığa gönderilen 257 projenin tamamının bakanlık tarafından onaylandığını açıkladı.

“ÜRETİCİLERİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

Hibe desteklerine ilişkin bilgi veren İnceöz, desteklerin ayrıntılarını açıklarken şunları söyledi: “Tarım ve Orman Bakanlığımızca yürütülen Büyükbaş ve Küçükbaş hayvancılık işletmelerine yönelik yatırımların desteklenmesi hibe programı kapsamında, Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce incelenip kabul edilerek bakanlığa gönderilen 257 projenin tamamı bakanlığımız tarafından onaylandı. 257 projenin toplam tutarı 22.571.750 TL olup çiftçilerimize verilecek % 50 hibe miktarı 11.285.875 TL’dir. Projeleri ve destekleri detaylandıracak olursak; Ahır ve Ağıllar için toplam tutarı 1 Milyon 260 Bin TL değeri olan 4 adet projeye 630 Bin TL hibe desteği, Yem Hazırlama Makineleri için toplam tutarı 17 Milyon 640 Bin TL olan 232 adet projeye 8 Milyon 820 Bin TL hibe desteği, Gübre Sıyırıcıları için toplam tutarı 120 Bin TL olan 3 adet projeye 60 Bin TL hibe desteği, Seyyar Süt Sağım Makineleri için toplam tutarı 239 Bin TL olan 57 projeye 119 Bin 500 TL hibe desteği, Süt Soğutma Tankları için toplam tutarı 2 Milyon 621 Bin TL olan 90 adet projeye 1 Milyon 310 Bin 500 TL hibe desteği, Hayvan Kaşıma Üniteleri için toplam tutarı 651 Bin TL olan 186 adet projeye 325 Bin 500 TL hibe desteği, Otomatik Suluklar için toplam tutarı 40 Bin 750 TL olan 163 projeye 20 Bin 375 TL hibe desteği üreticilerimize verilecektir. Böylesine önemli bir yatırımın Aksaray’ımıza kazandırılmasının öncüsü olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı arz ediyor; Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ve Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum. Kıymetli üreticilerimiz için hayırlı ve bereketli olsun. Aksaray’lı üreticilerimizin yanında durmaya devam ediyor, güçlü yarınlarımızın temeli olan üretimi korumayı sürdürüyoruz. Devletimiz tüm imkanlarıyla üretimin ve üreticilerimizin yanındadır.”

“ÜRETİMİN TEMİNATI AK PARTİ”

AK Parti Hükümetleri’nin üretim konusundaki hassasiyetine dikkat çeken İnceöz, şöyle konuştu: “Yapılan yatırımlar, yürütülen çalışmalar ve icra edilen faaliyetler göstermiştir ki; Türkiye’de üretimin teminatı AK Parti Hükümetleri’dir. Geçmişten günümüze; kıymetli üreticilerimize reçete yazmadık ilaç olduk, yaşadıkları her sıkıntıda devletimizin destek elini omuzlarında hissettirdik. Üreticilerimiz bundan sonra da ne zaman ihtiyaç duyarlarsa gönül rahatlığıyla devletimizin kapısını çalacaklarına ve varsa mağduriyetlerinin giderileceğine inanıyorsa bu yine AK Parti Hükümetleri’nin vizyonu sayesinde oluşmuş bir güven ortamının tezahürüdür. Güçlü Türkiye’nin temel taşının üretim olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda süratle sürdürüyoruz. Üretim için hayata geçirdiğimiz her proje kendisinden sonra gelecek olanın başlangıcı niteliğindedir. Türkiye’nin gelişimine ivme kazandırmak ancak Üreten Türkiye’nin temellerini sağlamlaştırmakla mümkündür. Geleceğimiz için büyük önem arz eden bu hususun sorumluluğunun ağır olduğunun farkındayız ve bu ciddiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üretim alanında güven ve istikrarı koruyacağımızı, üreticilerimizi daima destekleyeceğimizi yineliyor, üreticilerimiz ile el ele vererek Güçlü Türkiye’nin yarınlarını inşâ edeceğimizi ifade ediyorum.”(Haber;H.Recep Turan)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engelsiz Yaşam Merkezinin Temeli Dualarla AtıldıÖnceki Haber

Engelsiz Yaşam Merkezinin Temeli Dualarl...

Nihayet YapılıyorSonraki Haber

Nihayet Yapılıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar