Aksaray
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Kaşlı’dan Seçmene Teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaşlı’dan Seçmene Teşekkür

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı Güzelyurt ve Sağlık Kasabası’nda yenilenen seçimler sonrası Sağlık Kasabası’ndaki seçimi MHP Adayının kazanmasının ardından yayınladığı Teşekkür Mesajında şunları söyledi:

“Kıymetli Hemşehrilerim, 

2 Haziran 2024 tarihinde yenilenmesine karar verilen Aksaray Güzelyurt İlçemizin ve Sağlık Beldemizin yerel seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre tamamlamış bulunmaktayız. 

Öncelikle demokratik hakkını müspet bir çerçevede kullanarak ilçemizin geleceğini şekillendirme de iradesini sandığa yansıtan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Bu özel süreçte bizlere MHP Genel Sekreter Yardımcımızdan, Milletvekillerine, MYK ve MDK görevlendirmeler yaparak gösterdiği ihtimam, özen ve destek için en başta Liderimiz, Muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Yine verdikleri destek için Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın’a, Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a ve Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız’a da ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Bizler yoğun geçen saha çalışma sürecinde sizlerle yürek yüreğe olmanın, gönül köprülerimizi sağlamlaştırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte bizlere sahada eşlik ederek verdikleri kıymetli destekleri için Genel Sekreter Yardımcımız Tamer Osmanağaoğlu, Kocaeli Milletvekilimiz Saffet Sancaklı, Adana Milletvekillerimiz Muharrem Varlı ve Ayşe Sibel Ersoy, Malatya Milletvekilimiz Mehmet Celal Fendoğlu, , Yozgat Milletvekilimiz İbrahim Ethem Sedef, Niğde Milletvekilimiz Cumali İnce, Balıkesir Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel, Konya Milletvekilimiz Konur Alp Koçak, Isparta Milletvekilimiz Hasan Basri Sönmez ile birlikte  MYK üyelerimiz Hüseyin Korkmaz, Güzide Çıpan, Özer Karakayacı, Bahri Batuhan Kurban,, Ahmet Karagöz, Muhammet Hanifi Macit, Timur Şerif Şaşmaz, Mehmet Onur Kasım  ve MDK üyelerimiz Alperen Özdemir’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıca seçim sürecinin planlanması ve yürütülmesi aşamasında üstün gayreti ile yanımızda olan Aksaray MHP İl Başkanımız Burhanettin Karataş’a ve onun nezdinde tüm il yönetimimize, Güzelyurt İlçe Teşkilatımıza, Sağlık Belde Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.

Demokratik seçimini Milliyetçi Hareket Partisinden yana kullanarak Sağlık Beldemiz ile birlikte Aksaray genelinde toplam 10 Belediyeyi MHP ne kazandırarak bu eşsiz zaferi bizlere yaşatan, bizleri iş yerleri ile birlikte gönüllerine misafir eden genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla genciyle başımızın tacı tüm Aksaraylı hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımız sunuyorum.

Seçimlerin bitmesinin ardından seçim gündeminden bir nebze olsun uzaklaşan hemşehrilerimizin aksine Güzelyurt İlçemiz ve Sağlık Beldemizde devam eden seçim çalışmalarımızdan dolayı oluşan rahatsızlık için de ayrıca özrümüzü beyan ediyorum.

Çalışmalarımız sevdamız Aksaray’ımızın kazandığımız veya az farklarla kazanamadığımız tüm ilçe ve beldeler artarak devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi yeniden saygı ve sevgilerimle selamlıyor, bu yoğun süreçte destek ve dualarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TAB GIDA 5 MARKASIYLA AKSARAY NORA CİTY AVM’DE HİZMETE AÇILDI!Önceki Haber

TAB GIDA 5 MARKASIYLA AKSARAY NORA CİTY...

“Eski Uzman Çavuşlar Kaderine Terkedilemez!”Sonraki Haber

“Eski Uzman Çavuşlar Kaderine Terkedilem...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar