Aksaray
DOLAR32.409
EURO34.8107
ALTIN2398.1

Keşke Daha Sık Yapsalar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Keşke Daha Sık Yapsalar
Trafikte halkın huzurunu bozan araçlar için harekete geçen trafik ekipleri 15 ekip ile il genelinde yaptıkları denetimlerde 95 araç sürücüsüne toplam 111 bin 546 lira para cezası kesti.

Yaz ayının gelmesi ve trafik yoğunluğunun artması sebebiyle il genelinde denetimlerini arttıran polis ekipleri halkın yoğun olarak bulunduğu alanlarda vatandaşların huzurunu bozan ve trafik güvenliğini tehlikeye atan araç ve sürücülerinin tespiti için 15 ekip ve 47 personel ile geniş kapsamlı denetim yaptı. Yapılan denetimlerde; 2 Araca abartı egzoz, 3 araca kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde saygısızca araç kullanmak, 3 araca uyarı ve ikazlara uymamak, 2 araca sürücü belgesiz araç kullanmak, 50 araca Yüksek sesle müzik dinlemek, 8 araca aykırı ışık donanımı, 4 araca alkollü araç kullanmak ve 23 araca çeşitli eksiklikleri nedeniyle 11 bin 546 lira para cezası kesti. Yapılan denetimlerde alkollü şahısların ehliyetlerine el konulurken trafikte kusurlu kabul edilen araçlar da trafikten men edildi.

İl emniyet müdürlüğünün yapmış olduğu denetimler özellikle son dönemde abartı egzoz, yüksek sesle müzik ve trafik güvenliğini tehlikeye sokan araç sürücülerinden şikayet eden vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken özellikle park, kafe ve Ebulfez Elçibey caddesinde denetimlerin sürdürülmesini isteyen Aksaraylılar; “Allah razı olsun polis ekipleri bizde huzur bırakmayan ve trafikte tehlike saçan araçlar için çok geniş kapsamlı bir çalışma yaptı. Şehrin her noktasında bu çalışmaları görmek mümkün oldu. Aksaray halkı bu araçların çıkarttıkları gürültüler nedeniyle huzur bulamaz olurken trafik güvenliği de yine bu araç sürücülerinin yapmış olduğu rezillikler ile sıkıntıya giriyordu. Şehrin en kalabalık alanlarını seçen bu magandalar nedeniyle şehir trafiği büyük sıkıntı yaşıyordu. Bunlar hep bizleri huzursuz ediyordu, ama emniyette onları huzursuz ediyor. Allah polisimizden razı olsun ve bu denetimler bu rezaletlere bir son versin” derken polis ekiplerinin denetimlerinin ilerleyen günlerde de devam edeceği ve toplumun huzur ve güveni sıkıntıya sokan araçlar ve kişilere göz açtırılmayacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hasret Sona ErdiÖnceki Haber

Hasret Sona Erdi

Araç Sayımız Her Geçen Gün ArtıyorSonraki Haber

Araç Sayımız Her Geçen Gün Artıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar