Aksaray
DOLAR32.5234
EURO35.1692
ALTIN2438.9

Kitapseverlerin Beklediği Organizasyonda Tarih Belli Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kitapseverlerin Beklediği Organizasyonda Tarih Belli Oldu
Aksaray Belediyesi tarafından 5’inci düzenlenecek olan Kitap Günleri’nde tarih belli oldu. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer kitapseverlerin buluşacağı etkinliğin 14-22 Ekim tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

Kitapseverlerin yazarlar ve çeşitli etkinliklerle buluştuğu Kitap Günleri’nin 5’incisi 14-22 Ekim tarihleri arasında 9 gün boyunca devam edecek. Farklı söyleşi programları ve imza günlerinin yapılacağını duyuran Başkan Dinçer, Kitap Günleri ile ilgili bilgiler verdi. Festival tadında bir organizasyonun hazırlıklarının başladığını kaydeden Dinçer, katılımcı yayınevi ve yazarların önümüzdeki günlerde açıklanacağını dile getirdi. Kitap tutkunlarının beklediği ve talep ettiği etkinliklerin başında gelen Kitap Günleri’nin şehre heyecan kattığını kaydeden Dinçer, şehrin okuma kültürünün yaygınlaştırılması adına projeler ürettiklerini söyledi. Kitap konakları ile özellikle gençlerin okuma ve eğitim çalışmalarına katkı sunmayı amaçladıklarını ifade eden Dinçer, Kitap Günleri’nde de kitapseverlerin binlerce kitabı yakından tanıma imkânı sağlayacağını söyledi.

Aksaray Pazar Pazarı Fuar alanında 9 gün boyunca devam edecek olan Kitap Günleri’nin tarihlerini açıklayan Başkan Dinçer, “Bu yıl beşincisini düzenleyeceğimiz Kitap Günlerini nasip olursa 14-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Kitap Günleri etkinliğimizi yaklaşık 9 günü kapsayacak şekilde yine Pazar Pazarı Fuar alanında yapacağız. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı bu organizasyona davet ediyoruz. İnşallah bu yıl yapacağımız Kitap Günleri de geçtiğimiz yılı aratmayacak. Geçen yıla göre daha kapsamlı daha nitelikli birçok yayınevimize ev sahipliği yapacak şekilde, yazarlarımızı misafir edeceğimiz imza günlerimizin olacağı, söyleşi ve sunumların yapılacağı, tüm vatandaşlarımıza hitap eden büyük bir organizasyon yapacağız. Kitap günlerimiz Aksaray’ımızda öncelikle gençlerimize yapmış olduğumuz yatırımlardan bir tanesi. Hemşerilerimiz tarafından çok büyük rağbet görüyor, mutlulukla karşılanıyor ve ziyaretçi akınına uğruyor” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’da Erzurum Rüzgârı EsiyorÖnceki Haber

Aksaray’da Erzurum Rüzgârı Esiyor

Hırsızlık Çetesi Jandarmadan KaçamadıSonraki Haber

Hırsızlık Çetesi Jandarmadan Kaçamadı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar