Aksaray
DOLAR32.5135
EURO34.9543
ALTIN2435.6

Özkan; “AK Parti Olarak Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özkan; “AK Parti Olarak Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır”
Ak Parti Camiasının en tanımış simalarından ve Aksaray Kamuoyunun büyük çoğunluğu tarafından yakinen tanına bir isim olan Av. Sinan Özkan, dün parti binasında yaptığı kalabalık bir toplantı ile Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Daha önce Ak Parti’de Gençlik Kolları Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı yapan ve partinin çeşitli kademelerinde görev alan Özkan’ın aday adaylık açıklamasına kalabalık bir partili grubu katıldı. Ak Parti Aday Adaylarının bazılarının da katıldığı açıklamada aday adaylığını açıklayan Av. Sinan Özkan şunları söyledi:

“Bilindiği üzere 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde yıkıma ve acıya yol açan 6 Şubat depremleri "yüzyılın felaketi" olarak yürekleri dağlamış, ülkemizin en acil ve en önemli gündemi olmuştur. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve başsağlığı diliyorum. Ayrıca depremlerde yaralanan vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan acil şifalar niyaz ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği ile tüm zararları ve kayıpları telafi edeceğimize inanıyorum. Depremin hemen ardından gönüllü olarak gittiğim Hatay- Kırıkhan, Kahramanmaraş- Elbistan, bölgeleri başta olmak üzere yaraların sarılma sürecinde bilhassa devletimizin tüm kurum ve kuruluşları ile daha ilk gününden seferber olduğuna bizzat şahit oldum. Aksaray olarak ilimizde de gerek hayırseverlerimizce açılan evlerde, Kredi yurtlar kurumunda vatandaşlarımıza da bir araya gelerek müthiş bir ev sahipliği yapıldığını gördüm. İlimizden deprem bölgelerine gönderilen yüzlerce yardım tırlarının Koordinasyonuna bizzat şahitlik ettim. Elazığ’da, Van’da, Kastamonu’da, İzmir’de, Antalya’da, Giresun'da yaşanan sel felaketi ve depremlerde Cumhurbaşkanımız verdiği sözü tuttuğu gibi İnşallah en kısa sürede de bir yıl içerisinde vatandaşlarımızın yaşadığı şehirlerin inşa ve ihyası, konutların ve altyapının bir an önce tamamlanması, normalleşme sürecine geçilmesi sağlanacaktır.

Bizim derdimiz depremin ilk gününden itibaren deprem ve depremden etkilenen vatandaşlarımız olmuştur. 6'lı masanın tek gündemi ise maalesef seçim pazarlıkları olmuştur. Son 10 gün içerisinde koalisyon dönemlerinin, istikrarsızlığın ve eski Türkiye'nin fragmanını yaşattılar adeta.

Değerli dava arkadaşlarım, değerli Hemşerilerim, Tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü ile birlikte Türkiye yüzyılı için AK Parti olarak yeniden ülkemizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yeni başarı hikayeleri için yollara çıkıyoruz. Bu kutlu yolda güçlü ve lider Türkiye yolunda "yarın değil, hemen şimdi “diyerek Aksaray'ımıza ve ülkemize hizmet etme gayesi ile Adalet ve Kalkınma Partisi Aksaray Milletvekili aday adaylık başvurumu siz değerli teşkilat mensuplarımız ve yol arkadaşlarımla paylaşıyorum.

AK Parti benim ailem. Kurulduğu 2001 yılından itibaren Gençlik kolları başkanlığından, Merkez İlçe başkanlığına, sandık temsilciliğinden bina temsilciliğine, Büyük Kongre delegeliğinden seçim kurulu üyeliğine kadar çeşitli görevlerde bulundum. Siyasete AK parti'de başladım ve 22 yıldır İlk günkü aşkla bu yürek Ak parti için, Aksaray için, Türkiye için atıyor. Üstat Necip Fazıl Kısakürek'in ifadesi ile "sen bir devsin yükü ağırdır devin, kalk ayağa dimdik Doğrul ve devin "şiarıyla bu kutlu yolda hep birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın haklı mücadelesinde, yanında olmak için bugün sizlerin huzurunda ben de Lider Türkiye için varım! diyorum.

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana AK Parti'nin çeşitli kademelerinde başarıyla hizmet etmenin onurunu yaşadım. Pandeminin, küresel ölçekte yaşanan enflasyonun ve ekonomik sorunların, Rusya- Ukrayna krizinin ,6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yaşanan depremin ardından 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçimler sadece Türkiye açısından değil aynı zamanda Türk ve İslam coğrafyası açısından da büyük bir önem arz etmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye yüzyılı büyümenin, kalkınmanın, barışın, bölgesinde ve dünyada huzurun istikrarın ve istikbalin yüz yılı olacaktır. Yabancı basın kuruluşlarının haberlerini de incelediğimizde Türkiye'de 2023 yılında gerçekleşecek seçimler dünyanın en önemli seçimleri olarak değerlendirilmektedir. Bu seçimde Cumhurbaşkanımızı ve çok sayıda milletvekili çıkararak AK Parti'nin ve Cumhur ittifakının parlamentoda daha güçlü bir şekilde yer almasını istiyoruz.

Türkiye Yüzyılı sloganıyla çıktığımız bu yolda; Güçlü Lider mi yoksa sadece ve sadece koltuk sevdası ile bir masa kuran lider mi, Azerbaycan’ın kurtarıcısı olan lider mi yoksa Azerbaycan’da ne işimiz var diyen lider mi,  Mavi Vatan deyip Libya’ya gerekli olan müdahaleyi yapan lider mi Libya’da ne işimiz var diyen lider mi,  Suriye’de bir terör devleti kurulmasını engelleyen lider mi yoksa Biz sınırlarımıza çekilelim dünya bizi ilgilendirmez Misak-ı Milli sınırları bizim için önemli değil diyen lider mi?

Elbette Güçlü Lider, Elbette Azerbaycan’ın yanında olan Lider, Elbette Mavi vatan diyen lider, Elbette Terör devleti kurulmasını engelleyen Lider, Elbette Misak-ı Milli sınırlarını kendi sınırları olarak kabul eden Lider. Elbette Tek gayesi Türkiye’yi yeni ufuklara taşıyan ve taşıyacak olan Lider yani Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye Yüzyılı yanında “Aksaray'ın yüz yılı "sloganı ile her alanda yeni yatırımlarla yarın değil hemen şimdi diyerek Aksaray ile buluşturmanın gayreti içerisinde olacağız.  Kendisine kuş tutamayan başkasına güvercin tutamaz Ak Parti olarak ve gerekse şahsım olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Bu vesileyle Aksaraylı hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum. 2023 seçimleri ülkemiz milletimiz ve devletimiz için hayırlı olsun inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin kurulduğu günden bu yana teşkilatımızın her kademesinde görev almış her bir dava arkadaşıma, Ayrıca liderimize ve partimize güvenerek her dönem desteklerini esirgemeyen Aksaraylı hemşehrilerime en kalbi şükranlarımı, saygılarımı sunuyorum.”.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti’de Aday Adaylığına 24 BaşvuruÖnceki Haber

Ak Parti’de Aday Adaylığına 24 Başvuru

Ermiş, CHP’den Aday AdayıSonraki Haber

Ermiş, CHP’den Aday Adayı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar