Aksaray
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Sürücüler Trafikten Far Kontrolü İstiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sürücüler Trafikten Far Kontrolü İstiyor
Aksaray’da son dönemde güçlendirilen ve yoğun ışık vermesi suretiyle diğer araçların görüşünü etkileyen farların kullanılması kaza risklerini artırırken birçok sürücü yasak olan bu farlar konusunda polis ekiplerinin denetim yapmasını istiyor.

Çevre illere göre çok fazla aracın olduğu ve çarpık yapılaşma nedeniyle trafik sorununun her geçen gün arttığı Aksaray’da sürücü odaklı sorunlara yenileri eklenmeye devam ediliyor. Trafik güvenliğini sağlamak ve trafiği daha akıcı şekilde tutmak için gece gündüz demeden denetimlerini sürdüren il emniyet müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü ekipleri özellikle Ebulfez Elçibey Caddesi, Eski sanayi caddesi ve Ankara caddelerinde trafik düzenini sağlamak adına gün boyu bu noktalarda görev yaparken diğer cadde ve sokaklarda da şubenin diğer ekipleri devriye görevlerini aksatmadan sürdürüyor.

Akşam saatlerinde trafik güvenliği için denetimlere başlayan ekipler trafik güvenliğini tehdit eden ve eksik belgelerde trafikte olan araçlar ve sürücüleriyle ilgili işlemlerini de yapıyor. Yapılan denetimlerden memnun olduklarını ifade eden Aksaraylılar polis ekiplerinin araçlarla beraber araçların ışık donanımları konusunda da denetim yapmalarını isteyerek yaptıkları açıklamalarda; “Aksaray’da polis ekipleri trafik düzenini sağlamak adına gece gündüz zor şartlarda çalışırken şehrimizdeki birçok sürücü trafiği şehrin insanları için çileye çevirmeye çalışıyorlar. Polislerimiz bunlar konusunda denetimlerini yaparak görevlerini tamamlıyorlar. Sabah, akşam demeden görev yapan tüm polislerimize teşekkür ederken artık bu denetimlerin ya birazda araçlardaki ışık donanımları konusunda yapılmasını istiyoruz. İl genelinde araçların ışık donanımları ve far ayarları trafik güvenliğini tehdit ediyor. Yasak olan farlar araçlara takılıyor sonrasında da trafik muayenesinde sanayi sitesinde tekrar değiştiriliyor. Modifiye edilen araçların neredeyse tamamına yakınının farları trafik için risk oluşturuyor. Karşıdan gelen araçlar özellikle de yağışlı havalarda yolu göremiyor. Akşam saatlerinde yapılan kontrollerde farlarda kontrol edilirse bu sorun kendiliğinde çözülür. Birileri yolu istediği gibi görsün diyerek diğer araçların görüş mesafeleri kapatılmamalı” dediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İttifak Yok Gözler AdaylardaÖnceki Haber

İttifak Yok Gözler Adaylarda

Aydoğdu “Engelli Kardeşlerimiz Başarı ve Azimleriyle Bize Güç ve İlham Veriyorlar”Sonraki Haber

Aydoğdu “Engelli Kardeşlerimiz Başarı ve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar