Aksaray
DOLAR32.6019
EURO34.8387
ALTIN2494.1

“AKSARAY'IMIZI GENCİ, YAŞLISI, KADINI, ERKEĞİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“AKSARAY'IMIZI GENCİ, YAŞLISI, KADINI, ERKEĞİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, il başkanı Bilal Özdemir ve önceki dönem il başkanı Hacı Ali Keleş ile birlikte Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret etti. Ziyarette, esnafın karşılaştığı sorunları dinleyen Yıldırım Demir, projelerini anlatarak çözüm önerileri sundu.

Yıldırım Demir, esnafın taleplerini dinlerken şu ifadeleri kullandı: "Atatürk Bulvarı esnafının yanlış yapılan şehir planlamasından dolayı nasıl mağdur olduğunu gördük. Belediyecilik teknik işidir bunu bir kez daha görmüş olduk. Esnafımız burada uzunca zaman iş kaybı yaşadı, halen de yaşıyor. Ben ve ekibim yetkiyi devraldığımızda yanlış kentleşme kurbanı olan esnafımızı toparlamak için yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Sadece Atatürk Bulvarı'nda değil, şehrin her tarafında yanlış, plansız ve programsız işler yapılıyor. Büyükşehir olma yolunda ilerleyen Aksaray bu şekilde büyük şehir olamaz. Nüfus Büyükşehir Belediyesi için yetse de, kalabalıklaşan nüfusun sığmadığı rahatça hareket edemediği bir şehir hep yarımdır. Şehrin genişlemesi, mimarisinin düzenlenmesi, depreme dayanıklı yapılar yapılması ve hali hazırdaki yapıların deprem dayanıklılığı testten geçirilip gerekli önlemlerin alınması gerekir. Şimdiye kadar şehrimizde hiç düşünülmeden, ben yaptım oldu anlayışı ile işler yapıldı. Şehrin en ferah yerine mezarlık, çöplüğe hastane yapıldı. Şehrin bir girişinde insanları koca bir cezaevi karşılıyor. Şimdi genişlemeye ihtiyaç duyulan Aksaray’ı nasıl genişleteceksin. Aksaray Belediyesinde acilen liyakatli kadroların iş başı yapması gerek. İşte bu yüzden yönetime talibiz. Aksaray'ımızı genci, yaşlısı, kadını, erkeği hep birlikte yöneteceğiz"

Esnaf, Pelinsu Yıldırım Demir'in açıklamalarını dinleyip kendisini 1 Nisan'dan itibaren belediye başkanı olarak görmek istediklerini belirtirken, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

CHP Adayı Pelinsu Yıldırım Demir'in Atatürk Bulvarı esnafını ziyareti, şehirdeki plansız kentleşme sorunlarına dikkat çektiği ve çözüm önerilerini esnafa aktardığı bir buluşma oldu. Esnafın desteğini kazanmak ve şehir yönetimindeki değişime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaret, esnaf tarafından da yerel seçimlere doğru ilerleyen süreçte adayın vatandaşlarla kurduğu iletişimi ve çözüm odaklı yaklaşımını göstermesi açısından önemli olarak nitelendirildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray MHP’nin hizmet kadrolarını yürekten kucaklıyorÖnceki Haber

Aksaray MHP’nin hizmet kadrolarını yürek...

Çıtak, avukatlara projelerini anlattıSonraki Haber

Çıtak, avukatlara projelerini anlattı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar