Aksaray
DOLAR32.5917
EURO34.8096
ALTIN2421.3

Belediye Dev Projeleri ile Model Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Dev Projeleri ile Model Oldu

Göreve geldiği ilk günden bu yana Aksaray’ın bugünlerine ve yarınlarına büyük kazanımlar sağlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer hizmet süresince yaptığı dev projelerle adını Aksaray tarihine altın harflerle yazdırdı.

Başkan Dinçer, 5 yılda birbirinden önemli ve anlamlı proje ve hizmetler ile dikkatleri üzerine çekerken, birçok alanda büyükşehirlerle eş değer örnek gösterilecek yatırımlara imza attı. Halktan kopmadan, istişare içerisinde sürdürdüğü siyaset anlayışıyla vatandaşın gönlünde yer etti.

Yaklaşık 5 yıllık hizmet süresini değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu görüşlere yer verdi. “Aksaray’ımızın hak ettiği yere gelmesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar nitelikli hizmetlerle, gençlerden yaşlılara, kadınlardan çocuklara her yaştan ve her kesimden insana dokunan verimli bir dönemi icra ettik.

Bizler necip milletimize hizmet ederek Cenab-ı Hakk’ın rızasına talibiz. Ancak bu rızanın da milletin rızasından geçtiğini biliyoruz. Bundan sonraki süreçte de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye yüzyılı mottosuyla liderliğinde eser ve hizmet siyaseti yapmayı sürdüreceğiz.

Şeyh Edebali’nin ifadesiyle "insanı yaşat ki devlet yaşasın" şiarı ve tarihimizin medeniyetimizin devlet geleneğimizin birikimlerini göz önünde bulundurarak: Aksaray’ımızı hep birlikte düşünecek, hep birlikte düşleyecek, ilimizin her alanda topyekûn gelişimine yönelik adımlarla hizmet çıtasını inşallah daha yukarılara taşımak için el ele birlikte gayret sarf edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

2019’da altyapıya yaptığı büyük yatırımlarla günü kurtaran değil şehrin geleceğine yatırım yapan bir yol haritası çıkartarak şehrin planlı büyümesinin önünü açan Başkan Dinçer seçim manifestosunda açıkladığı vaatlerinin çok üstünde şehre nesilden nesille hizmet edecek sayısız eser kazandırdı.

Altyapıdan üstyapıya, kültür ve sanattan sosyal hizmetlere, çevre, imar, ulaşım, spor ve daha pek çok alanda her yönüyle model ve örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya koydu.

4,5 yılda saymakla bitirilemeyecek birçok proje tamamlandı. Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi, Yeni Sanayi Sitesi, Sevgi Evleri, Salı Pazarı Güneş Enerji Santrali, Kadın Aktive Merkezleri, Kitap Konakları, Çorba evleri, Macera Park, Toplama ve Ayırma Tesisi, Şehir giriş çıkışları, Mahalle Konakları, Taziye evleri, Hamide Alaca Sosyal Tesisi, Kalanlar Millet Bahçesi, Fatih Millet Bahçesi, TOKİ Kapalı Pazar, Kurtuluş Pazarı, Cuma Pazarı, Perşembe Pazarı, Genç Osman Millet Kıraathanesi gibi birçok proje tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Belediye Hizmet Binası, Kentsel Dönüşüm, Selçuklu Külliyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Çocuk Aktivite Merkezi, Ihlara Cam teras, Hasta Yakını Konukevi ve Külliye gibi birçok projeleri inşaat çalışmaları devam ediyor. Büyük ihtiyaç haline gelen Yeni Şehir Mezarlığında çalışmalar ise büyük oranda tamamlandı. Bunun yanında şehirde restorasyonunu tamamlanan ve restoresi devam eden birçok tarihi yapıyı gün yüzüne çıkarıldı. Sosyal yardım konusunda başta engelli bireyler olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olan Aksaray Belediyesi evde bakım, evde temizlik, bebek taksi, huzurlu yaşam taksi, hasta bakım ve hoş geldin bebek seti, mobil kuaför hizmeti gibi vatandaşların hayatını kolaylaştıran birçok uygulamayı da hayata geçirerek büyük beğeni kazandı. (Basın bülteni)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prof. Erşan Sever Rektör Yardımcılığına AtandıÖnceki Haber

Prof. Erşan Sever Rektör Yardımcılığına...

“Banka Hesaplarınızı Kullandırmayın”Sonraki Haber

“Banka Hesaplarınızı Kullandırmayın”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar