Aksaray
DOLAR32.5194
EURO34.822
ALTIN2426.9

“YANDAŞIN VE RANTIN DEĞİL, HALKIN BELEDİYESİ İÇİN GELİYORUZ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“YANDAŞIN VE RANTIN DEĞİL, HALKIN BELEDİYESİ İÇİN GELİYORUZ”

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Büyük Bölcek Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyaret esnasında, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Yurt İçi Örgütlenme Koordinatörü Ali Abbas Ertürk, önceki dönem İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Akın, İl Genel Meclis Üyesi adayları Osman Bilgen ve Mustafa Tosun ve parti teşkilatından isimler eşlik etti.

CHP Belediye Başkan Adayı Yıldırım Demir ziyaret sırasında caddenin birçok sorunu olduğunu belirterek, bu sorunların çözümü için çaba göstereceklerini dile getirdi. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yıldırım, "Artık değiştirelim" diyen esnaflara “Desteklerinizle değiştireceğiz inşallah” diyerek vatandaşların desteği ile değişimi gerçekleştireceklerini ifade etti.

Sohbet ortamında, bölgenin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

CHP'nin halkın belediyesi anlayışı doğrultusunda, Büyük Bölcek Caddesi'nin düzenlenmesi ve sorunlarının çözülmesi için kararlılıkla hareket edeceklerini belirten Pelinsu Yıldırım Demir “niyetimiz halkın belediyesi nasıl olunur, halkçı belediye nasıl olunur herkese göstermek. İhmal edilmiş esnafımız bizim dönemimizde ihmal edilmeyecek. Toplumun hiçbir kesimini ihmal etmeyeceğiz. Herkese eşit hizmet götürecek, toplumun her kesimine belediyenin kapılarını hep açık tutacağız.  31 Mart’ta Aksaray’da Cumhuriyet Halk Partisine oy verenler, 5 sene sonra iyi ki oy vermişiz diyecekler” dedi.

Pelinsu Yıldırım Demir ayrıca “Biz yandaşın ve rantın değil, halkın belediyesi olmak için sizden yetki istiyoruz. Bugün olduğu gibi 31 Marttan sonra da aranızda olmaya, sorunlarınızı dinlemeye ve en doğru çözümü bulmaya devam edeceğim” diyerek, vatandaşların kendisine güvenmesini ve destek vermesini istedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Yurt İçi Örgütlenme Koordinatörü Ali Abbas Ertürk’ de ziyaret ettikleri esnaflara “Beni nasıl biliyorsanız Pelinsu kardeşimi de öyle bilin. 10 senedir partimize emek vermiş Pelinsu kardeşim, gerek harita mühendisi olması sebebi ile gerekse de düzgün karakteri sebebi ile Aksaray Belediyesini en güzel yönetecek isim. Gönül rahatlığı ile oy verip belediyeyi Pelinsu Yıldırım Demir’e emanet edebilirsiniz. Ben adayımıza her açıdan kefilim. Kefil olduğum içinde yanındayım” diyerek esnaftan Cumhuriyet Halk Partisi adaylarına destek vermelerini istedi.

Büyük Bölcek esnafı ise desteklerinin Pelinsu Yıldırım Demir’le olduğunu, kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek adaya başarılar dilediler.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Üreten ve paylaşan belediyeyiz”Önceki Haber

“Üreten ve paylaşan belediyeyiz”

Bakan Özhaseki Aksaray’a GeliyorSonraki Haber

Bakan Özhaseki Aksaray’a Geliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar