Aksaray
DOLAR32.5581
EURO34.8512
ALTIN2429.8

AK HEYET VALİ VE MHP TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK HEYET VALİ VE MHP TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
Ak Parti heyeti, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatını ziyaret etti.

Ak Parti heyeti, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; milletvekili Hüseyin Altınsoy, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ile birlikte Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ve MHP il teşkilatını ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde ziyaretlerini sıklaştıran Ak Parti heyeti, yerel seçimlerde Cumhur İttifakının oy oranını artırmak için ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret eden Ak Parti heyeti valilik ziyaretinin ardından Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Ak Parti heyetini Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanlığında il Başkanı Burhanettin Karataş, Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ve teşkilat üyeleri karşıladı. Ak Parti ve MHP heyetleri Aksaray’da Cumhur İttifakının oy oranını artırmak için izlenecek yol haritası hakkında istişarelerde bulundular.

Ak Parti heyeti olarak yaptıkları ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yerel seçimler sürecini tüm kurumlarla irtibat halinde yürüteceklerini söyledi. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı: ‘’Belediye hizmetlerimizi 5 yıllık görev sürecimizde olduğu gibi bu süreçte de titizlikle devam ettiriyoruz. Şehrin tüm paydaşları ile görev sürecimiz boyunca istişare içerisinde olduk. Yaptığımız ziyaretlerimizde memnuniyetle karşılanıyoruz.  İnşallah yeni süreçte de bu memnuniyeti artırmaya yönelik çalışmalarımız olacak.

31 martta tüm Türkiye’de olduğu gibi şehrimizde de milletimizin iradesi sandığa yansıyacak. Bu yaptığımız ziyaretlerimizde seçim sürecinin demokratik şartlar altında yürütülerek Aksaray Yüzyılını başlatmayı umut ediyoruz. ‘’ Dedi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ ÖĞRENCİSİNİN TEZ ÇALIŞMASI TÜBİTAK BURS DESTEĞİ ALDIÖnceki Haber

ASÜ ÖĞRENCİSİNİN TEZ ÇALIŞMASI TÜBİTAK B...

Baro’nun Film Etkinlikleri SürüyorSonraki Haber

Baro’nun Film Etkinlikleri Sürüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar