Reklamı Geç
mhp
Aksaray
DOLAR32.3793
EURO34.9879
ALTIN2325.9

BAŞKAN AKTÜRK; “ÇİFTÇİLERİMİZE 297 MİLYON LİRALIK DESTEK ÖDEMESİ HAYIRLI OLSUN”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN AKTÜRK; “ÇİFTÇİLERİMİZE 297 MİLYON LİRALIK DESTEK ÖDEMESİ HAYIRLI OLSUN”
Aksaray çiftçisine mazot ve gübre destek ödemelerine ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “18 bin 855 çiftçimize, 297 milyon 726 bin 248 liralık mazot ve gübre destek ödemesi yapılmaya başlandı. Üreticilerimize hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

Çiftçilere yönelik yapılan mazot ve gübre desteğini değerlendiren Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, çiftçilerin üretim maliyetini azaltmak adına mazot desteğini ilk kez 2003 yılında AK Parti olarak başlattıklarına dikkati çekti.

 Gübre desteğinin de 2005 yılında ilk kez doğrudan çiftçilere verildiğini anımsatan Aktürk, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından mazot ve gübre destek ödemelerinin üreticilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığı müjdesini verdi.

Tarımsal faaliyetlerin Türkiye’nin yüzünü ağartan önemli sektörlerin başında geldiğinin altını çizen Aktürk, “Tarım, Aksaray açısından da son derece önemlidir. Hızla gelişen, büyüyen ve çeşitlilik bakımından da adından söz ettiren sektörün ana paydaşı olan üreticilerimizin her zaman yanında olmaya, onlara destek olmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Aksaray genelindeki 18 bin 855 çiftçimize toplam 297 milyon 726 bin 248 liralık mazot ve gübre destek ödemesi, ülkesi için üreten çiftçilerimizin hesaplarına aktarılmaya başlandı.  Her zaman çiftçilerimizin yanında olan başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu’ya, Hüseyin Altınsoy’a ve emeği geçenlere çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum. Destekleme ödemesinin de üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını dilerim” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Sanayi Esnafı Kararlı: Tutulmayan sözlerin cevabını 31 Mart’ta vereceğizÖnceki Haber

Yeni Sanayi Esnafı Kararlı: Tutulmayan s...

MHP Adayı Çıtak Dolu Dolu Projelerle GeliyorSonraki Haber

MHP Adayı Çıtak Dolu Dolu Projelerle Gel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar