Aksaray
DOLAR32.5237
EURO34.6788
ALTIN2491.9

Ağır, İl Genel Meclis Adayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağır, İl Genel Meclis Adayı
İYİ Parti Eski İl Başkanlarından Ömer Faruk Ağır İl Genel Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu.

İYİ Parti Eski İl Başkanlarından Ömer Faruk Ağır İl Genel Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu.

31 Mart Yerel Seçimleri için partilerde yavaş yavaş hareketlenme başlarken, adayını en erken açıklayan parti olan İYİ Parti’de İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelikleri için de başvurular sürüyor.

İYİ Parti’nin daha önceki İl Başkanlarından Ömer Faruk Ağır’da İl Genel Meclis Üyeliği için başvurusunu yaparken, partide şu konuşmayı yaptı:

“Sayın vekilim, sayın başkanım, sayın belediye başkan adayım, kadın kolları başkanım, kıymetli misafirlerimiz, Aksaray’ın güzide basını, Hepinizi selamlarım.

Sözlerime başlamadan önce Şehit Üst Teğmen Gökhan Delen ve bütün şehitlerimizi minnetle anıyorum. Ailelerine baş sağlığı diliyorum. Şunu bilmeliler ki TÜRK Gençliği olduğu sürece terör hiçbir zaman emeline ulaşamayacaktır.

Kendimi tanıtayım: Ben Ömer Faruk Ağır. Aksaray 1970 doğumluyum lise mezunuyum ve yıllardır Aksaray’da Esnafım. Sizin de bildiğiniz gibi İYİ Parti’nin kuruluşundan beri her kademesinde görev aldığım partimize İl Genel Meclis Aday Adaylığı için başvurmaktayım.

Şimdiye kadar partimizin başarısı için mücadele vermekteydim. Bundan sonrada aynı özveri içerisinde yerel seçimde partimizin başarılı olması için çalışmaya devam edeceğiz.

Aksaray’da inşallah İYİ Parti’yi yerel seçimde birinci parti yapacağız. Çok kıymetli arkadaşlarımızla Yunus Emre gibi mütevazi, Kılıçarslan gibi mücadeleci, Hasan baba gibi inançla Genç Osman gibi heyecanla vatandaşlarımıza kendimizi anlatarak başarılı olacağız.

İnşallah Tuğrul Karacaer kardeşimizi de Aksaray’da belediye başkanı yapacağız.

Hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ortaköy Üniversite Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yöneticilerinden Rektöre ZiyaretÖnceki Haber

Ortaköy Üniversite Cami Yaptırma ve Yaşa...

MHP Adayı Çıtak: Sanayi Esnafı Bizleri Bağrına BastıSonraki Haber

MHP Adayı Çıtak: Sanayi Esnafı Bizleri B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar