Aksaray
DOLAR32.469
EURO34.8591
ALTIN2450.9

Ana Sayfa » GÜNDEM “Halkın Desteği En Büyük Referansımızdır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ana Sayfa » GÜNDEM “Halkın Desteği En Büyük Referansımızdır”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve başladığı ilk günden bu yana yapmış olduğu çalışmalarla Aksaray halkının sevgilisi olmayı başardı.

Partili partisiz vatandaşların büyük bir kısmı, Belediye hizmetlerinden oldukça memnun vatandaşlar Dinçer ile devam etmenin en isabetli karar olacağı görüşündeler. Belediyecilik çalışmalarında dev yatırımlara birçok çalışmayı hayata geçiren Dinçer ve ekibi belirlenen programlar çerçevesinde ve ihtiyaçlar noktasında yatırım atağını sürdürüyor. Vatandaşlarla yüz yüze istişare içerisinde sorunların tespiti yapılarak çözüm üretilmesi gönüllere dokunuyor. Eserlerimiz ortaya çıktıkça, sosyal projelerimizi hayata geçirdikçe vatandaşlarımızın memnuniyet oranını daha da yukarılara taşıyacağız diyen Başkan Dinçer şu görüşlere yer verdi. “Bu şehri markalaştırmak için elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Hemşehrilerimizden gelen destek en büyük referansımızdır. Kentimizin her türlü sorununu çözülmesi ve mutlu insanların yaşadığı bir şehrin ortaya çıkması bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor.

Çalışmalarımızı ise hemşehrilerimizin düşüncelerini dikkate alarak yapmak konusunda ilkeli bir duruş sergiliyoruz. Ortak akıl ile ilimizde birlikte değişimi sağlıyoruz. Şehrimize en iyi hizmeti sunmak noktasında durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Alt yapıdan üst yapıya, sosyal yaşamdan eğitim ve sportif atılımlara kadar her türlü hizmetin vatandaşlara en iyi şekilde yansıtıldığını söyleyen vatandaşlar, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e tam destek veriyor. Aksaraylı vatandaşlar, verilen hizmetlerle bize değer verildiğini hissettik. Samimiyeti, öz verili çalışmaları dürüstlüğü ile kendisini çok seviyoruz" dediler. (Basın bülteni)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobilin takla attığı kazada 5 kişi yaralandıÖnceki Haber

Otomobilin takla attığı kazada 5 kişi ya...

Başkan Dinçer “Şehre Yakışan Eserler Üretiyoruz”Sonraki Haber

Başkan Dinçer “Şehre Yakışan Eserler Üre...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar