Aksaray
DOLAR32.5332
EURO34.7737
ALTIN2489.9

Ticaret Bakanlığı Bayrama Hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ticaret Bakanlığı Bayrama Hazır
Ramazan bayramına sayılı günler kala Ticaret Bakanlığı, bayram hazırlıklarını tamamladığını açıkladı. Bakanlık, bayram süresi boyunca görevli ekiplerin sahada çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Ramazan bayramına sayılı günler kala Ticaret Bakanlığı, bayram hazırlıklarını tamamladığını açıkladı. Bakanlık, bayram süresi boyunca görevli ekiplerin sahada çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Özellikle gıda ve bayramlık ürün satışı yapan noktalarda denetim ve kontrol faaliyetlerini bayram süresi boyunca yoğunlaştıracaklarını açıklayan Ticaret Bakanlığı vatandaşların herhangi bir konuda mağduriyet yaşamaması için gece gündüz çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Ticaret Bakanlığı’nın sosyal medya hesaplarından bayram hazırlığı ile ilgili yapılan basın açıklamasında; “Ticaret Bakanlığı ekipleri olarak bayram hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla Ramazan ayı boyunca sürdürdüğümüz yoğun denetim faaliyetlerini Ramazan ayının son günlerinde ve Ramazan bayramı süresince arttırarak etkin bir şekilde sürdüreceğiz. Bu kapsamda özellikle alışveriş merkezleri, gıda ve bayramlık ürün satan perakende işletmeler ve tüm marketler yakın takibimiz altında olmaya devam edecektir. Bu çerçevede vatandaşlarımıza şahit oldukları fahiş fiyat artışlarını Bakanlığımızın çağrı merkezine ve Bakanlığımızın resmi internet sayfasına bildirebileceklerini bir kez daha belirtmek isteriz. Diğer yandan da işletmelerimizin, mevzuatımıza uyum sağlama ve vatandaşlarımızı mağdur etmeme noktasında gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiğini, aksi halde, vatandaşlarımızı mağdur eden her türlü girişime karşı, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Bakanlığımızca gerekli yaptırımların uygulanacağını ifade etmek isteriz.” denildi. Bakanlığın denetim çalışmalarını yerinde bulduklarını belirten vatandaşlar doğru gıda ve ürüne ulaşmak için sahada devam eden çalışmaların kendilerine güven verdiğini kaydetti. Bayram sürecinde karşılaşılabilecek olası fırsatçılık oyunlarına karşı herkesin sorumluluk sahibi olması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “Bakanlığımızın sahadaki denetim çalışmaları bizleri memnun ediyor. Güvenli alışveriş için bu denetimlerin sürekliliğini önemsiyoruz. Gerek ramazan ayında gerekse bayram boyunca yapılacak olan denetimlerde bizlerin de duyarlı olması gerekiyor. Herhangi bir olumsuzluk durumunda ilgili yerlere bildirerek vatandaşlık görevimizi yerine getirmeliyiz. İnşallah sorunsuz bir bayram süreci geçiririz.” şeklinde konuştular.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Seçim Bitti Yine Geçim Başladı”Önceki Haber

“Seçim Bitti Yine Geçim Başladı”

SOGEP Ön Başvuru Süreci BaşladıSonraki Haber

SOGEP Ön Başvuru Süreci Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar