Aksaray
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

“Kötü Niyetlilerin İftira ve Garabetleri”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Kötü Niyetlilerin İftira ve Garabetleri”
Kanal 68 TV de katıldığı programda emekliler ile ilgili konuşmasının ardından hakkında çıkan eleştiriler ile ilgili bir açıklama yapan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP’nin yükselişini içine sindiremeyenlerin ve kötü niyetlilerin iftira kampanyasına uğradığını söyledi.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı Aksaray’ın Kanal 68 Televizyonunda katıldığı bir canlı yayında emekliler ile ilgili sözleri üzerine hakkında başlatılan neredeyse linç kampanyasına tepki göstererek bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

Kamuoyuna saygıyla duyurulur;

Kanal 68 Televizyonunda katıldığım bir canlı yayınında emeklilerimizin içinde bulunduğu durumu ifade ettiğim konuşmam bağlamından kopartılmış ve iyi niyetli olmayan bir biçimde çarpıtılarak çirkin bir algı oluşturulmaya çalışılmıştır.

Yayında, emeklilerle ilgili bahsin geçtiği bölüm bir bütün olarak dinlendiğinde kastımızın ne olduğu açıkça görülecektir. Ancak iyi niyetli olmayan, kökünden kopma sancısıyla sağa-sola savrulan ve Aksaray genelinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin yükselişini içlerine sindiremeyen mahfiller, konuşmanın sadece belli kısımlarını cımbızlayarak kendilerine siyaset alanı açmaya çalışmışlardır. Konuşmamın bütününde emeklilerimizin aldıkları maaşların yetersiz olduğunu, ücretlerin insani beklentileri karşılayacak biçimde düzenlenmesi gerektiğini, ülkemizin ekonomik koşullarına bağlı biçimde emeklilerimizin hayat standartlarını yükseltmeye dair samimi çalışmalar yapıldığını dile getirdim. Açıklamanın bir kısmında, çocukluk yaşlarımdan itibaren tanıdığım ve şehrimin pazarlarında ayakkabı sattığımı dahi bilen 40’lı yaşlarındaki bir arkadaşımla yaptığımız samimi bir sohbetten söz ettim. Bu esnada 1980’li yıllarda emeklilerin geçinebilmek için ek işler yapmak durumunda kaldığını üzülerek istişare ettiğimizi vurguladım. Konuşmamın hiçbir yerinde “Emekliler geçinebilmek için bugün de ek işler yapsın” anlamına gelecek bir vurguda bulunmadım. Konuşmanın başı ve sonu kesilmiş, maksadının ötesinde bir anlama gelecek biçimde kurgulanarak servis edilmiştir. Kanal 68’in bu yayınına halen açık bir kaynak olarak erişilebilir.

Siyasi ikballerini manipülasyonlarla sürdürmeye çalışan, şehirde en iyi ihtimalle üçüncü veya dördüncü parti olmaktan öteye gidemeyen, halkta bir karşılığı olmayan, memleketin sorunlarına bir kere bile temas edemeyen, her yaptıklarıyla ve her konuştuklarıyla niyetlerinin iyi olmadığını açıkça ortaya koyanlar, yalanlara ve iftiralara sığınmaktadır. Hem halk hem de hak yapılanları görmektedir. Onların atmaya çalıştıkları hiçbir iftira ve garabet bizim üzerimizde durmaz! Mal bulmuş mağribi gibi montajlanmış videolara ve ipe sapa gelmez yalanlara sığınanlar buradan oy devşirebileceklerini zannediyorlarsa, bunun büyük bir yanılgı ve bedbahtlık olduğu 31 Mart’ta bir kere daha açıkça göreceklerdir.

Bir neferi olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, emeklilerin haklarının ve hayatlarının iyileştirilmesine yönelik görüşlerini defalarca dile getirmiş ve kamuoyuyla paylaşmıştır. Genel Başkanımız 11 Temmuz 2023’te TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada ve 29 Şubat 2024’te MHP MYK Toplantısında yaptığı konuşmada partimizin emeklilerin hayat standartlarının düzenlenmesine ilişkin görüşlerini net biçimde dile getirmiştir. Gerek partimin gerekse Aksaray Milletvekili olarak şahsımın bu konudaki hassasiyetini milletimiz çok iyi bilmektedir.

Aksaray’da Allah’ın izni ve aziz milletimizin desteğiyle MHP seçimi kazanmaya en yakın parti konumundadır. Bu gerçeklikten rahatsız olanların, MHP’nin yükselişini içine sindiremeyenlerin ve kökünden kopmanın ruhlarında oluşturduğu sancılar içinde kıvrananların iftira çabaları beyhudedir. Kendi yaptırdıkları anketlerde dahi MHP’nin başarısı yüzlerine bir tokat gibi çarpmaktadır. Ne yaparlarsa yapsınlar bu gerçeği asla değiştiremeyecekler! Biz, ayırmadan ve ayrışmadan bu ülkeye hizmet etmeyi şiar edinmiş bir hareketin mensuplarıyız. Birazcık idrak birazcık izan ve birazcık basiret sahibi olan herkes iyi bilir ki; MHP emeklilerin ve aziz öğretmenlerimizin aleyhine olan hiçbir tavrı desteklemez, tasvip etmez, onlardan ayrı düşünmez. Katıldıkları seçimlerde hiçbir varlık gösteremeyenlerin ifadelerimizi çarpıtma çabaları dün olduğu gibi bugün de tutmaz!

Tüm halkımız şahittir ki yaklaşan 31 Mart seçimlerinde emeklilerle ilgili en gerçekçi projeleri MHP ortaya koymuştur. Belediye Başkan Adayımız Sayın İrfan Çıtak, dokuz madde halinde emeklilere yönelik projelerini açıklamış ve halktan çok büyük bir teveccüh görmüştür. Bu projeler;

1) Hilal Kart ile İhtiyaç Sahibi Emeklilere, Anlaşmalı Yerel Market ve Bakkallarda 7 Bin 500 TL Gıda Yardım Desteği 2) Evi Kira Olan Emeklilere Kira Desteği 3) Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında 10 Bin Tl Destek 4) Emeklilere % 50 İndirimli Su, Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi 5) 3 ayrı mahallede Emekli ve Sosyal Tesisi 6) Sosyal Tesislerde % 50 İndirim 7) Ulaşım Sorununa Köklü Çözüm 8) Evde Bakım Hizmetleri 9) Üretken Belediye Kapsamında Kuracağımız Kooperatiflerde Emeklilere Eğitmen Olarak Çalışma Fırsatı, şeklindedir.

Her ne kadar kasıtlı bir iftira olarak kurgulansa da kamuoyunu meşgul eden haber ve yorumlar nedeniyle zerre kadar dahi kalbi kırılan emeklilerimiz varsa kendilerinden özür diliyor; ne insani ne siyasi ne vicdani hiçbir ahlaki değerle bağdaşmayan bu iftira ve karalama kampanyasının müsebbiplerini kınıyorum.

Emekliler üzerinden çarpıtmalar yaparak edep yoksunluklarını gözler önüne serenler, MHP’ye duyulan teveccühün altında ezilmeye devam edecekler. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binlerce Kişiyle İftar YaptıÖnceki Haber

Binlerce Kişiyle İftar Yaptı

“Bahçeli'ye olan bağlılığımız ve sadakatimiz sorgulanamaz”Sonraki Haber

“Bahçeli'ye olan bağlılığımız ve sadakat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar