Aksaray
DOLAR32.6033
EURO34.8915
ALTIN2497.6

Bir Ayda 61 Suçlu Tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir Ayda 61 Suçlu Tutuklandı
Aksaray’da Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde suç ve suçluya karşı yapılan operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan aranan ve muhtelif suçlara karışan şüphelilerden 61’i tutuklandı.  

Aksaray’da Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde suç ve suçluya karşı yapılan operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan aranan ve muhtelif suçlara karışan şüphelilerden 61’i tutuklandı.  

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre asayiş ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla il genelinde huzur ve güven duygusunun arttırılması amacıyla uygulama ve operasyon çalışması gerçekleştirdi. Farklı mahallelerde yapılan çalışmalarda 19 bin 989 şahsın GBT sorgusu yapılırken 124 aranan şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan hırsızlık suçundan dolayı 43 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs ve 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme suçundan dolayı 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan dolayı 18 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs ve 12 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs ile toplam 240 yıl 10 ay hapis cezası bulunan 45 şahıs Tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ne gönderildi. Diğer taraftan muhtelif suçlara karışan 834 kişi hakkında adli işlem yapılırken şüphelilerden 16’sı tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ne teslim edildi. Ayrıca asayiş uygulamaları kapsamında 2 bin 689 araç kontrol edildi. yapılan kontrollerde; 16 adet çalıntı motosiklet, 2 adet çalıntı otomobil, 14 adet ruhsatsız tabanca ile 214 adet fişek, 10 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ile 123 adet fişek, 5 adet ruhsatsız tüfek ile 11 adet fişek ele geçirildi. Öte yandan 40 ayrı şahsın üzerinde yapılan aramada 322,95 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 40,21 gram metamfetamin, 16,22 gram esrar, 2,96 gram eroin, 236 adet sentetik ecza ve extacy hap ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri suç ve suçluya karşı mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği bilgisini verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediyeden Bayram Boyunca Kesintisiz HizmetÖnceki Haber

Belediyeden Bayram Boyunca Kesintisiz Hi...

Köse “En Büyük Sorunumuz Avukat Enflasyonu”Sonraki Haber

Köse “En Büyük Sorunumuz Avukat Enflasyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar