Aksaray
DOLAR32.4709
EURO34.7968
ALTIN2441.9

Çocuklar Bahar Kurslarında Buluşacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklar Bahar Kurslarında Buluşacak
Aksaray Belediyesi Park site AVM içerisinde yer alan Çocuk Aktivite Merkezinde bahar kursları çerçevesinde birçok kurs düzenliyor. Çocuklar, ilgi ve beceri alanlarına göre bu kurslarda kaliteli zaman geçirebilecekler.

Aksaray Belediyesi Park site AVM içerisinde yer alan Çocuk Aktivite Merkezinde bahar kursları çerçevesinde birçok kurs düzenliyor. Çocuklar, ilgi ve beceri alanlarına göre bu kurslarda kaliteli zaman geçirebilecekler.

Aksaray Belediyesi Çocuk Aktivite Merkezi bahar kurslarına hazırlanıyor. Çocukların bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerine katkı sağlayacak kurslar arasında drama, gitar, akıl ve zekâ oyunları, atölye çalışmaları, tiyatro, 3D tasarım, kodlama, robotik kodlama, satranç, mangala ve resim kursları yer alıyor. Çocuklar, kurs eğitimi sayesinde ilgi alanlarını keşfetmelerine ve kendilerini ifade etmelerine olanak sağlayacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Çocuk Aktivite Merkezinde düzenlenecek bahar kurslarına ilişkin şu görüşlere yer verdi. “Rutin belediyecilik hizmetlerimizin dışında insanımızın sosyal yaşamına doğrudan katkı sağlayacak hizmetlerimizi de aksatmadan sürdürüyoruz. Bu hizmetleri icra ederken 7’den 77’ye her hemşerimize hitap edecek etkinlikler olmasına dikkat ediyoruz. Özelikle mutlu çocukların yaşadığı bir şehir olmayı çok önemsiyoruz. Bu bağlamda göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bu şehrin geleceği çocuklarımız için birçok projeyi hayata geçirdik. Onlarca yeni nesil çocuk oyun alanlarının yanı sıra çocuklarımızın yüzünü güldürecek birçok etkinlik düzenledik. Bugüne kadar şehrimizde daha önce yapılmamış Çocuk Festivaline imza attık. Çok yakında hizmete açacağımız Çocuk Eğlence Merkezimizi de çocuklarımız çok sevecek. Bu merkezimiz de birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağız. Diğer yandan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın öz güvenlerini artırmak, gelişimlerine katkı sağlamak için düzenlediğimiz bahar kursları onların renkli dünyasını daha da canlandıracak, ileriki yaşamlarına katkı sağlayacak. Bütün çocuklarımızı kurslarımıza davet ediyoruz. Çocuklarımız için yeni projeler üretemeye, renkli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. Aksaray Belediyesinin Park Site Alışveriş Merkezi 2. Katında açacağı bahar kurslarına katılmak isteyen çocuklar 16 – 21 Nisan tarihleri arasında başvuru yapabilecekler. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiğ Süte 1 Lira 15 Kuruş Zam GeldiÖnceki Haber

Çiğ Süte 1 Lira 15 Kuruş Zam Geldi

Firariler Kovalamaca Sonucu EnselendiSonraki Haber

Firariler Kovalamaca Sonucu Enselendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar