Aksaray
DOLAR32.565
EURO35.003
ALTIN2451.4

GÜZELYURTLU SEÇMEN HAZİM TURAN DİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜZELYURTLU SEÇMEN HAZİM TURAN DİYOR
Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi AK Parti belediye başkan aday adayları arasındaki heyecanlı bekleyiş devam ederken, Güzelyurt ilçesinin sevilen eski bürokrat ve iş insanı Hazim TURAN 'in ismi, AK Parti Güzelyurt ilçe belediye başkan adaylığı için ön plana çıkıyor.

2014 ve 2015 seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan TURAN 26 yıllık bürokrasi hayatında ve daha sonraki ticaret hayatında Güzelyurt’a yatırımlar yapan ve her zaman Güzelyurt halkının en mutlu gününde ve en zor anlarında her zaman yanında olan kişiliği ile gönüllere girerek halkın güven ve sevgisini kazanan Hazim Turan’ ın yapılacak olan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Güzelyurt AK Parti belediye başkan adaylığı için ismi ön plana çıkıyor.

Görüştüğümüz birçok Güzelyurt’lu Hazim TURAN’ı herkesin tanıdığını kendisinin ayırdım yapmaksızın herkesin yardımına koşan bir kişiliği olduğunu ifade ederek, "Hazim Turan aileden siyasetçi bir yapıdan gelmektedir. Turan ; dürüstlüğü, esnaflığı, gerek iş hayatındaki başarılı çizgisi, gerekse bürokrasideki başarılı çalışmaları ve en önemlisi halkın içinden kibirli olmayan kişiliğinin olması, ve mütevazi  bir aile yapısıyla, Güzelyurt halkının en mutlu ve en zor anlarında her zaman yanındadır" dedi.

26 yıllık Çıraklık Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdür yardımcılığı görevleri zamanında ve halende Aksaray Ticaret odası Meclis üyeliği, Aksaray Ticaret Odası Yüksek istişare kurulu başkanlığı göreviyle Aksaray OSB müteşebbis heyet üyeliği görevlerini yürüten ve herkese yardımcı olan yapısıyla tanınan çalışkan ve başarılı kişiliği sayesinde Aksaray da ve Güzelyurt ta birçok siyasi görüş ve siyasi parti ile arasının çok iyi olması, her siyasi partiden destek alacağı konusunda Hazim Turan' in Güzelyurt belediye başkan adaylığı için büyük bir avantajı olduğunu söyleyen Güzelyurt lular "Her şeyden önemlisi liyakatli, sevilen bir sima. Güzelyurt ilçesinin ve halkının yararına olabilecek tüm projelerde desteklerini hiçbir zaman esirgememiştir. Gücü nispetinde Güzelyurt’un sorunlarıyla ilgilenmiş, geniş siyasi ve bürokrat çevresi sayesinde Güzelyurt’a katma değer sağlayan önemli isimlerden bir tanesidir" düşüncesini dile getirdi.

Yapılan kamuoyu yoklamalarının da Turan 'in çok sevildiğini ve halkta karşılığının olduğunu doğruladığını ifade eden Güzelyurtlu vatandaşlar, Hazim Turan 'i belediye başkanı olarak görmek istediklerini söylediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sürç-İ Lisan's İzleyici İle BuluşuyorÖnceki Haber

Sürç-İ Lisan's İzleyici İle Buluşuyor

Yeni Yılın İlk Firari Operasyonunda 6 TutuklamaSonraki Haber

Yeni Yılın İlk Firari Operasyonunda 6 Tu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar