Aksaray
DOLAR32.513
EURO34.9232
ALTIN2439.2

Yeni Belediye Binası Şekillenmeye Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Belediye Binası Şekillenmeye Başladı
Şehrin merkezinde yer alan, ekonomik ömrünü tamamlayan ve Aksaray’ın ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelen mevcut belediye binasının yerine şehrin öncelikli ihtiyaç listesinde yer alan Yeni Belediye hizmet binasının inşaat çalışmalarında önemli bir mesafe kat edildi.

Aksaray Belediyesi, doğa dostu, alışılmışın dışında yepyeni bir belediye hizmet binasını Aksaray’a kazandırıyor. Farklı mimari özellikleri olan binada vatandaşlar daha hızlı ve kolay hizmet alabilecekler.

Modern ve çevreci yeni hizmet binasının Aksaray’ı taçlandıracağını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer sözlerine şöyle devam etti. “Aksaray’a yakışan, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebileceğimiz, en önemlisi depreme dayanıklı yeni belediye binamızın inşaat çalışmaları planlandığı gibi ilerliyor. İnşallah kısa süre sonra çalışmalar tamamlandığında Aksaray’a tüm birimlerin tek çatı altında toplanacağı, modern ve çevreci bir belediye binası kazandırmanın dışında şehrimize yeni bir merkez daha kazandırmış olacağız Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Önemli bir bölümü tamamlanan Aksaray Belediyesi Yeni Hizmet Binası yeni kentsel kurgu ile birlikte gelecek yıllarda düşünülerek projelendirildi. Vatandaşların A’dan Z’ye işlerini kolaylıkla halledebilecekleri nezih ve ferah bir mekân olarak oluşturuluyor.

Yeni belediye hizmet binası şehirlerarası otobüs terminali ile Ticaret Odası’nın arasındaki 66 bin metrekarelik arsaya inşa ediliyor. İki bloktan oluşan yeni hizmet binası 31 bin 816 metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek. 4 katlı olarak inşa edilen projede her türlü detay düşünülürken, belediyeden hizmet almak isteyen vatandaşlar için proje alanında otoparklara ve yeşil alanlara yer verildi.

Aksaray’ı geleceğe taşıyacak projeler arasında önemli bir konumda bulunan yeni Belediye Hizmet Binasının ulaşım açısından rahat ve kolay bir yerde olmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ projesini Aksaraylılara buluşturmaya hazırlandıklarını bildirdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in marka Şehir Aksaray yolculuğunun en önemli sembollerinden biri olacak Yeni Belediye Binası ilişkin sözlerine şöyle devam etti.

“Hız kesmeden projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Aksaray’ın dört bir yanında yaptığımız, ortaya koyduğumuz eserler şehrimize değer katıyor. Yeni belediye hizmet binamızın modern görüntüsü ve işlevselliği ile şehrimize değer katacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ’de Kontenjanların Yüzde 98’i DolduÖnceki Haber

ASÜ’de Kontenjanların Yüzde 98’i Doldu

Belediye Vatandaşları Tasarrufa ÇağırdıSonraki Haber

Belediye Vatandaşları Tasarrufa Çağırdı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar