Reklamı Geç
mhp
Aksaray
DOLAR32.3677
EURO34.9763
ALTIN2325.0

Çıtak, avukatlara projelerini anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak, avukatlara projelerini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray Barosu avukatları ile buluştu. Avukatların şehre dair fikirlerini dinleyen, sorunlara ilişkin çözüm önerileri sunan Çıtak, Aksaray’a dair yapmayı planladığı projeleri anlattı.

Aksaray’da şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Çıtak; bu kapsamda bütün mesleki erbaplarıyla şehre yapılacak hizmet ve projelerde fikir birliği içerisinde olacaklarını söyledi.

 

Aksaray’ın bugünün değil gelecek 50 yıllını kurtaracak proje ve hizmetler yapacaklarını söyleyen Çıtak; “Aksaray’da dağınık halde bulunun balıkçılara müjdeyle proje startını veren Çıtak; “Eski sanayi sitesinin olduğu bölgeye modern bir şehir inşa edeceğiz. Yepyeni bir şehir hayal ediyoruz. Aksaray'ın geleceğini yeniden şekillendirecek bir vizyonla yola çıktık. Bu şehir, modern dünyanın gereksinimlerine uygun olarak tasarlanacak ve iş merkezleri, yeşil alanlar, konutlar, dinlenme mekanlarıyla dolu bir yaşam alanı olacak. Mahallere yönelik kreş projemiz var. Şehrin farklı mahallelerine çocukların bilişsel ve psikolojik eğitim süreçlerini bütünüyle karşılayabilecek, güvenilir ve güncel eğitim olanakları ile kurgulanmış mahalle kreşleri inşa edilecek. Annelerimizin gözleri arkada kalmayacak.

Balıkçılar Çarşısı kuracağız. ‘Aksaray Kongre ve Kültür Merkezi’ projemizi hayata geçirerek coğrafi bakımdan Türkiye’nin en stratejik şehirlerinden birisi olan Aksaray’ımız sanayinin, bilimin ve kültür-sanatın buluşma noktası haline getireceğiz. Evcil hayvanlar için sağlıklı ve güvenilir bir hayvan oteli inşa edeceğiz. Bu sayede dileyen vatandaşlar evcil hayvanlarını bu otele emanet edecek ve bakımlarından emin olacak. Ekip arkadaşlarımızla birlikte üzerinde durduğumuz en hassas konu şeffaf belediyecilik. Bizim yönetimimizde halkımız belediye meclis karar toplantılarını canlı yayın bağlantılarıyla takip edebilecek, alınan kararlardan anında haberdar olabilecekler. Vatandaşlarımızla, esnaflarımızla, meslek erbabı arkadaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla el ele vererek şehrimizin ufkunu açacak projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“AKSARAY'IMIZI GENCİ, YAŞLISI, KADINI, ERKEĞİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”Önceki Haber

“AKSARAY'IMIZI GENCİ, YAŞLISI, KADINI, E...

Yiğidin Hakkı YiğideSonraki Haber

Yiğidin Hakkı Yiğide

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar