Aksaray
DOLAR32.5225
EURO34.5674
ALTIN2491.3

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Rol Model Oluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Rol Model Oluyor

Belediye Bakanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesinin sosyal belediyecilik alanında etkin bir politika izlediğini ve sosyal hizmet alanında vatandaş memnuniyetinin öncelik olduğunu belirtti.

Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, toplumda dezavantajlı kabul edilen gruplar arasında yer alan ihtiyaç sahiplerine, engellilere ve bakıma muhtaç ailelere el uzatarak onların her konuda yanında yer alıyor. Sunduğu hizmetlerini sosyal yardımlarla sınırlamayan Aksaray Belediyesi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastalara bakım seti hediye ederken aynı hastanede yenidoğan sevinci yaşayan ailelere hoş geldin bebek seti hediye ediyor. Aksaray Belediyesi, son bir yılda 5 Bin 641 hastaya bakım seti ve 3 Bin 730 aileye yeni doğan çanta seti hediye etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesinin şehir genelinde yürüttüğü altyapı, üstyapı, yol, su, kanalizasyon, park, bahçe, ulaşım gibi hizmetlerinin yanında kültür, sanat ve sosyal hizmetlerin önemli bir yer teşkil ettiğini söyledi. Aksaray’da, belediye kanalıyla yürütülen sosyal hizmet uygulamalarında vatandaş memnuniyetinin öncelik olduğunu aktaran Belediye Başkanı Dinçer; “Biz şehrimizde insan merkezli yönetim anlayışını benimseyerek çalışıyor, projelerimizi ve yatırımlarımızı bu doğrultuda belirliyoruz. Biz şehrimize bu hizmetleri sunarken dezavantajlı kesimleri unutmuyoruz. Belediye olarak bize ihtiyaç duyulan her noktada olmaya çalışıyoruz.

İnsan merkezli yönetim anlayışımızla yaptığımız her iş ve sunduğumuz hizmetlerde vatandaş memnuniyetini birinci sıraya koyduk. Gönül belediyeciliği yolunda şehrimizde çok güzel hizmetler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi. (Basın bülteni)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç İHH Filistin Yararına Hayır Çarşısı AçtıÖnceki Haber

Genç İHH Filistin Yararına Hayır Çarşısı...

Başkan Dinçer “Aksaray’da Başarılı Bir Atık Yönetimi Sürdürüyoruz”Sonraki Haber

Başkan Dinçer “Aksaray’da Başarılı Bir A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar