Aksaray
DOLAR32.5926
EURO34.8175
ALTIN2508.8

Kaşlı “Engelliler Günü, Bireylerin Yaşam Kalitesini Artırmayı Amaçlayan Önemli Bir Gündür”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaşlı “Engelliler Günü, Bireylerin Yaşam Kalitesini Artırmayı Amaçlayan Önemli Bir Gündür”
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj paylaştı. Milletvekili Kaşlı, engelliler gününün farkındalık oluşturmak için anlamlı bir gün olduğunun altını çizdi.

Kaşlı mesajında, “Bugün, engelli bireylerimizin toplumumuzdaki değerini ve katkılarını bir kez daha hatırlama ve kutlama fırsatı buluyoruz. Engelliler Günü, insan haklarına saygıyı ve eşitlik ilkesini vurgulayarak, toplumumuzda engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan önemli bir gündür. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ”nün; sayıları 4,5 milyonu aşan engelli vatandaşlarımızı daha iyi anlamak ve onların içinde bulundukları sosyal, psikolojik ve ekonomik durumu derinden kavramak için iyi bir fırsat sunacağına inanıyorum. Bu önemli gün onların günlük hayatta karşılaştıkları zorluklara karşı duyarlılığımızı artırmak ve toplumumuzu daha kucaklayıcı kılmak için bir fırsattır.

Engelli bireylerimiz, sadece bireysel güçleriyle değil, aynı zamanda azimleri ve başarılarıyla da toplumumuzda önemli birer örnektir. Onların günlük yaşamda karşılaştıkları zorluklara karşı gösterdikleri azim ve direnç, toplumumuzu daha güçlü ve bir arada tutmamıza katkı sağlamaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, engelli bireylerimizin toplum içinde tam anlamıyla yer alabilmeleri için her türlü desteği ve imkânı sağlama konusundaki taahhüdümüzü yineleyerek engelsiz bir Türkiye için çaba sarf etmeye devam edeceğimizi ve engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek adına politikalar geliştireceğimizi tekrar ifade ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi bu samimi niyet ve düşüncelerinden asla ödün vermeyecek; her şart altında engelli kardeşlerimizin sözcülüğünü yapmaya ve onların problemlerini kökünden bitirmek için her desteği vermeye devam edecektir.

Bu vesileyle Engelli bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara daha iyi bir gelecek sunmak ve toplumumuzda tam anlamıyla yer almalarını sağlamak adına birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtiyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlarım.” dedi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Arıbaş “Gelişim Odaklı Bakış Açısıyla Çalışıyoruz”Önceki Haber

Rektör Arıbaş “Gelişim Odaklı Bakış Açıs...

Milletvekili Aydoğdu “Engelli Kardeşlerimizin Azmi Bize İlham Veriyor”Sonraki Haber

Milletvekili Aydoğdu “Engelli Kardeşleri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar