Aksaray
DOLAR32.5194
EURO34.822
ALTIN2426.9

“Üreten ve paylaşan belediyeyiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Üreten ve paylaşan belediyeyiz”
“Belediyeye ait Atıl Arazileri Üretime Kazandırdık”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, üreten ve paylaşan belediyecilik hizmetinin en güzel örneği olarak belediyeye ait yıllardır atıl kalan arazileri tarıma elverişli hale getirerek üretime kazandırdı. Belediyeye ait arazilere ekilen hububat ve nohutlar ihtiyaç sahibi aileler yararına kullanıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesinin her alanda olduğu gibi sosyal hizmetler alanında örnek teşkil eden birçok uygulamayı başlatarak sosyal belediyecilikte örnek belediyeler arasında yer aldığını bildirildi.

Aksaray’da sosyal hizmetlerde yenilikçi çözümler geliştirildiğini ve toplumun refahını artırmak için sürdürülebilir uygulamaları hayata geçirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Dinçer, şehirde dezavantajlı kesime yönelik sosyal hizmet politikalarını etkin bir şekilde yürütüldüğünü aktardı.

İhtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılamak için yıllardır boş duran belediye ait arazileri üretime kazandıran Belediye Başkanı Dinçer, tarım elverişli hale getirilen araziler hububat ve nohut ekimi yaparak değerlendirdi.

Belediye ait arazilere önceki yıllarda ekilen hububat ihtiyaç sahiplerine un olarak dağıtılırken geçtiğimiz yıl aynı araziye nohut ekimi yapıldı. Bereketli geçen hasat sezonu sonunda nohutlar, paketleme işleminden sonra ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, geçtiğimiz yıl hasat edilen nohutların 12 bin 500’e ulaştırıldığını bildirildi.

Sosyal belediyeciliğin her alanında örnek projeleri Aksaray’da hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Dinçer, “Üreten belediyecilik anlayışımız ile topraklarımızı daha verimli kullanarak toplumda dezavantajlı kesimlerin ihtiyacını karşılamayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Şehirde maddi imkanları yeterli olmayan ailelerle birlikte bakıma muhtaç ailelerin her zaman yanında olduklarının altını çizen Başkan Dinçer, “Yeni dönemimizde de Gerçek Belediyecilik uygulamalarını hayata geçiriyoruz. Hizmet ve Eser Belediyeciliğimizin yanında Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği izinde daha öncede olduğu gibi her zaman halkımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAHALLE KREŞLERİ İRFAN’LA OLURÖnceki Haber

MAHALLE KREŞLERİ İRFAN’LA OLUR

“YANDAŞIN VE RANTIN DEĞİL, HALKIN BELEDİYESİ İÇİN GELİYORUZ”Sonraki Haber

“YANDAŞIN VE RANTIN DEĞİL, HALKIN BELEDİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar