Aksaray
DOLAR32.4452
EURO34.7665
ALTIN2442.9

Çıtak “Tertemiz Bir Siyaset Yürüttük”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak “Tertemiz Bir Siyaset Yürüttük”
31 Mart 2024 Mahalli ve yerel idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aksaray Belediye Başkan Adayı gösterilen İrfan Çıtak, seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulunarak seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

31 Mart 2024 Mahalli ve yerel idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aksaray Belediye Başkan Adayı gösterilen İrfan Çıtak, seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulunarak seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

2024 yerel seçimlerinde Aksaray’ın merkez ilçesinde kesin olmayan verilere göre yüzde 28,72 oy alarak seçimleri ikinci sırada tamamlayan MHP Başkan adayı İrfan Çıtak seçim süreci ile ilgili MHP İl Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklamasında önemli değerlendirmelerde bulundu. Seçim süresi boyunca gerçekleştirdikleri seçim çalışmalarında temiz bir siyaset yürüttüklerinin altını çizen Çıtak, söylemlerinin hiçbirinde nefretin yer almadığını kaydetti. Siyaset algılarının değişme zamanının bir gün geleceğini ifade eden Çıtak konuşmasında; “Yoğun, yorucu ama gururlu, bir o kadar da mutlu bir seçim sürecini geride bıraktık. Üzüleceğimiz hiçbir şey yok. Aksaray’ın birçok yerini kazandık. Merkez nasip değilmiş. Çok güzel bir ekip birlikteliği kurarak çalıştık ve bu ekip birlikteliğinde tek bir menfaat yoktu, tek bir inanmayan yoktu. Üzüldüğümüz durumlar illaki olacak, sonuçta bu bir seçim. Benim en çok üzüldüğüm nokta verilen emeklerin karşılığının alınmaması oldu. Ancak inanalım ki biz o karşılığı gönüllerde çok farklı şekilde kazandık. Bugün aldığımız oy oranı seçimden bağımsız şekilde gerçekten bizlere Aksaray’ın gönlüne girdiğimizi gösteriyor. Tertemiz bir siyaset yürüttük. Hiçbir söylemimizde nefret dili olmadı, hiçbirinde de olmayacak. Biz Aksaray’a projelerimizle, vizyonumuzla, isteklerimizle değer katmak istedik. Siyasette algıları değiştirmek istiyoruz mottosu ile hareket ettik. Bizim dediğimiz algıların demek ki zamanı gelmemiş. Elbet bir gün ismi İrfan Çıtak olmasa bile siyasette algıların değişeceği zaman gelecektir. O gün inşallah siyasetçinin ve halkın bütüncüllüğü bir yönetim anlayışının halkı ile nasıl iç içe olduğunu muhakkak insanımız anlayacaktır. Allah herkesin emeğinden razı olsun. Seçimin başından sonuna kadar sahadaydınız, her biriniz elinizden geleni yaptınız, bunun adı İrfan Çıtak değil, bunun adı MHP’dir. Kaybetmedik. Kaybetmiş gibi görünmeyelim. İnşallah gelecek çok güzel olacak.” dedi.

Aksaray genelinde MHP’nin kazandığı ilçe ve beldelerle ilgili verileri aktaran MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, seçime katılım oranının diğer seçimlere kıyasla oldukça düşük olduğunu dile getirdi. Karataş, açıklamasında, “31 Mart 2024 tarihinde yerel ve mahalli idareler seçimleri sonlandırıldı. Sandıktan çıkan milletin iradesine saygımız sonsuzdur. Mevcut belediye başkanımız Evren Dinçer beş yıl daha onay alarak Aksaray’ımızda belediye başkanlığı görevine devam edecek. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Aksaray genelinde 11 beldede göstermiş olduğumuz adaylarımızın 7’si resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını kazanmıştır. Merkez ilçe dahil 8 ilçemizin de 3 tanesi Milliyetçi Hareket Partisi adaylarımız tarafından kazanılmıştır. Seçim sürecinde hiçbir bölgemizde sıkıntı yaşanmadı. Bu noktada partililerimize çok teşekkür ediyorum. Yapılan kışkırtmalara rağmen prim vermediler. Bu sürede güvenliği sağlayan güvenlik güçlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bugün itibari ile teşkilatımız burada ve seçim tekrar başlamıştır. İnşallah önümüzdeki süreçte Aksaray’da siyasette Milliyetçi Hareket Partisi olarak, teşkilatlar olarak damgamızı vuracağız. Bu seçim süresince bizlere destek olan teşkilat mensuplarımıza, teşkilatımızın yan kuruluşlarına, kadın kollarımıza, ocak başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Seçimi takip ettiğimiz üzere yüzde 70 oranında bir katılım oldu. Bu zamana kadar hiç beklenmedik bir katılım oranı sağlandı. Seçime katılımın çok az olduğunu görüyoruz. Bunun da sonuçlarını ilerleyen zamanlarda değerlendireceğiz. Aksaray bu seçimlerde bir İrfan Çıtak kazandı. Kendisinin bundan sonraki siyasi hayatında teşkilatımız ile beraber arkasında sonuna kadar duracağız. Genel başkanımızın emrinde siyaset yapmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ’de Sahnelenen Oyunda Varoluş Ele AlındıÖnceki Haber

ASÜ’de Sahnelenen Oyunda Varoluş Ele Alı...

Erel “Partimizin Fabrika Ayarlarına Dönmesi Şart”Sonraki Haber

Erel “Partimizin Fabrika Ayarlarına Dönm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar