Aksaray
DOLAR32.5246
EURO34.8599
ALTIN2428.5

Başkan Dinçer “5 Yılın Tecrübesiyle Şehrimizi Türkiye Yüzyılına Taşıyacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer “5 Yılın Tecrübesiyle Şehrimizi Türkiye Yüzyılına Taşıyacağız”
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “5 yıllık tecrübemizle hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “5 yıllık tecrübemizle hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 31 Mart Mahalli idareler seçimini değerlendirdi. Belediye Başkanı Dinçer “5 Yıl boyunca büyük bir özveri ve aşkla yürütmüş olduğumuz bu göreve tekrar bizi layık gören bütün hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu seçimin kazananı Aksaray olmuştur. Dün olduğu gibi bugün de herkesi kucaklayacak, şehrimiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Kaybedecek vaktimiz yok, yapacak çok işimiz var” değerlendirmesinde bulundu.

Kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 36,85 oy oranı ile yeniden Belediye Başkanı seçilen Başkan Evren Dinçer, 5 yılın tecrübesiyle Aksaray’ı yeni yüzyıla hazırlamak için yeni bir vizyon ile çalışacağının sinyalini verdi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimiz için yaptıklarımız ortada. Halkımız, yaptıklarımıza karşılık tekrar bizi bu göreve layık gördü ve sonuç sandığa yansıdı. En büyük mutluluk bu. Şehrimizin hizmet noktasında ne ihtiyacı varsa, ne yapmamız gerekiyorsa her zaman hazırız” şeklinde konuştu. Belediye Başkanı olarak tekrar hizmet rozetini takıp her kesimin fikrini almayı sürdüreceğini vurgulayan Belediye Başkanı Dinçer, “Aksaray’ımıza daha güzel nasıl hizmet ederiz hep bunun gayesini taşıdık. Hizmetlerimizi ortak akıl ve istişare ile yürüttük. Gerçek belediyecilik sloganı ile şehrimizde örnek projeler hayata geçirecek ve hizmetlerimiz her alanda artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

AKSARAY’IMIZ İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIYORUZ

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde zaferle çıkan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kurulan platformda teşekkür konuşması yaptı. Meydanda kendisini bekleyen yoğun kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Dinçer, gelecek 5 yıl için yeni bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek “Bugünkü seçim zaferimiz Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Her bir hemşerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Kazanan Aksaray olmuştur.

5 yıllık süreçte sizlerle beraber gece gündüz demeden, kar kış demeden hizmet mücadelesinde bulunduk. Aksaray’ımızın her bir mahallesinde tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak bir hizmet anlayışı içerisinde bulunduk. Hamdolsun hizmetlerimizin takdir ediliyor olması bizim en büyük övünç ve gurur kaynağı oldu. Bugünkü aldığımız seçim sonucuyla inşallah önümüzdeki 5 yılda da aynı anlayış ve aynı vizyonla 250 bin vatandaşımızın belediye başkanı olarak hizmet yolcuğumuzu gece gündüz demeden sürdüreceğiz. Tabi yeni dönemimizde eksik kalan kısımlarımızı, yönlerimizi tamamlayacağız. Yeni yatırım ve projeler için çalışacağız.

Bu gecede sevincimize ortak olan ve bizleri yalnız bırakmayan sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Bize inanan, güvenen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra durmak yok yola devam diyoruz. Hizmet yolculuğuna hep birlikte hareket ediyoruz. Allah’a emanet olun” dedi.

Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Başkan Dinçer, konuşmasının ardından vatandaşlarla kucaklaştı ve tebrikleri kabul etti. Meydanda vatandaşların meşalelerle gösterisi sevgi seline dönüştü. Başkan Dinçer, daha sonra Aksaray Belediyespor’un takım otobüsle konvoy eşliğinde halkı selamladı. (Basın bülteni)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Sağlık Müdürlüğü Kansere Dikkat ÇektiÖnceki Haber

İl Sağlık Müdürlüğü Kansere Dikkat Çekti

ASÜ’de Sahnelenen Oyunda Varoluş Ele AlındıSonraki Haber

ASÜ’de Sahnelenen Oyunda Varoluş Ele Alı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar