Aksaray
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

2 Zehir Taciri Daha Jandarmadan Kaçamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2 Zehir Taciri Daha Jandarmadan Kaçamadı
İl jandarma komutanlığı ekipleri merkez sınırları içerisinde yaptıkları operasyonda 2 zehir tacirini daha yakalayarak adalet önüne çıkarttı.

Aksaray genelinde sorumlu oldukları alanlarda suç olaylarını önleme ve suçlularla mücadele etmek için çalışmalarını sürdüren il jandarma komutanlığı ekipleri çağımızın belası olan uyuşturucu ve uyarıcı madde imalat, ticaret ve kullanımı konusunda da tüm imkanları ile seferber olmuş durumda. Özellikle bu konuda en ufak bir istihabri bilgiyi bile titizlikle değerlendiren jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalarda köy ve kasabalarda önemli operasyonlara imza attılar.

Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ve istihbari bilgi ile merkez mülki sınırları içerisinde uyuşturucu madde imalatı, ticareti yapan ve bulunduran C.Y ile Y.K. isimli iki şahsı takibe alan ekipler teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. Şahısların ikametine yapılan operasyonda C.Y. ile Y.K. gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda; 785 gram sentetik cannabinoid bonzai, 30 gram amfetamin, 65 gram sıvılaştırılmış uyuşturucu madde, 7 adet psikotrop hap, 2 adet saldırı amaçlı kullanılan kama, uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 2450 TL nakit para ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken gözaltına alınan şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından il jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk şahıslardan daha önceden işlediği 3 farklı suçtan dolayı arama kaydı bulunduğu tespit edilen C.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyona ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenilirken jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hasandağı’na Kamp Bölgesi İstiyorÖnceki Haber

Hasandağı’na Kamp Bölgesi İstiyor

Huzur İçin Tam Kadro SahadalarSonraki Haber

Huzur İçin Tam Kadro Sahadalar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar