Aksaray
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

“4,5 Yıl Tek Rüyamız Aksaray Oldu”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“4,5 Yıl Tek Rüyamız Aksaray Oldu”
30 Mart 2019 yerel seçimlerinde Aksaray belediye başkanlığı görevine seçilen Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer yaptığı basın açıklamasında 4,5 yılın kısa bir lansmanını yaparken “Projelerimizi hayata geçirdik” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, görev süresinin 4,5 yılında Aksaray’da hayal edilen birçok projeye imza attı. Kentsel Dönüşüm Projesi ile şehir merkezinin dönüşümü için düğmeye basan Belediye Başkanı Dinçer, altyapı seferberliği ile asbest boru değişimi ve her belediye başkanı projeleri arasında yer alan yeni belediye hizmet binası projesi ile Aksaray’a güzel izler bırakmaya devam ediyor.Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, göreve gelmeden önce vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçiyor. 4.5 yıllık görev süresi boyunca şehir genelinde 100’ün üzerinde projeyi hayata geçirerek hizmet hedefinin üzerine çıkan Belediye Başkanı Dinçer, “Yaşanabilir bir Aksaray inşa etmek için durmadan, yorulmadan, gayret ve samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz” mesajı verdi.

Şehre kazandırdıkları projelerle marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerinin altını çizen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Halkımıza en iyi hizmeti kazandırmak için ilk günkü aşkla gece gündüz demeden çalışıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi, Belediye Hizmet Binası, Külliye Projelerinin, altyapı ve üstyapıda dönüşümün devam ettiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Dinçer, 4,5 yıllık süre zarfında şehir genelinde 500 bin ton üzerinde asfalt serimi, yeniden ‘Yeşil Aksaray’ hedefi için 150 bin fidan ve ağaç, 700 bin mevsimlik çiçek dikimi ile şehirde yeşil alan miktarının ciddi derecede artırarak kişi başına düşen 5,1 metrekare olan oranı 6 metrekareye çıkardıklarını söyledi. Aksaray Belediye spor ile zafer üstüne zafer yaşadıklarını belirten Başkan Dinçer, “Aksaray Belediye sporumuz ile 4 yılda 2 şampiyonluk yaşadık.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’da EYT den 10 Bin Kişi YararlandıÖnceki Haber

Aksaray’da EYT den 10 Bin Kişi Yararland...

Aksaray’a Yıkışır Mesire AlanıSonraki Haber

Aksaray’a Yıkışır Mesire Alanı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar