Aksaray
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Aksaray İyi Parti Yönetimi Deprem Bölgesine 2 Yardım Tırı Gönderdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray İyi Parti Yönetimi Deprem Bölgesine 2 Yardım Tırı Gönderdi

İYİ Parti Merkez İlçe ve İl yönetimi, deprem olan şehirlere 2 yardım tırı gönderdi. Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, "Ciddi anlamda destekler geldi. Evinde barkında insanların ne varsa getirip bize bıraktılar onları da yardım bölgesine göndereceğiz. İnşallah bugünleri birlik ve beraberlik içerisinde en iyi şekilde atlatmaya çalışacağız." dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, tüm Türkiye'yi unutulmayacak bir acıyla yüzleştirdi. Depremden 10 şehir etkilenirken, binlerce bina enkaza dönüştü. Binlerce insan enkaz altında kalırken, ülkenin dört bir yanından yardımlar bölgeye gönderiliyor.

Bugünleri Birlik Ve Beraberlik İçerisinde En İyi Şekilde Atlatmaya Çalışacağız

Aksaray  İYİ Parti yönetimi de, vatandaşlardan gelen yardımları organize ederek deprem bölgesine 2 yardım tırı gönderdi. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz,  "Kahramanmaraş’ta 7.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Biz de Aksaray’da ciddi anlamda hissettik bu depremi, 10 ilimiz ciddi hasarlar aldı. Çöken binalar var, enkaz altında vatandaşlarımız var, hayatını kaybeden vatandaşlarımız var,  Allah rahmet eylesin. Enkaz altında olan depremzedelerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun. Bizler bu depremi hissettikten sonra il ve ilçe yönetimi olarak hızlıca bir araya geldik. AFAD koordinasyon merkezi bu oluşturduğumuz koordinasyon merkezinde AFAD ve UMKE’YE giderek gerekli bilgileri aldık. Durumun gidişatını öğrendik. Vali beyimizin önderliğinde de ciddi anlamda buraya ekipman ve araç sevkiyatı olmuş. Bu merkezimizde de bir vatandaş olarak yapmamız gereken siyasi kimliğimizi bir tarafa koyup tüm vatandaşlarımızın desteği ile yardım kampanyası oluşturduk. Ciddi anlamda destekler geldi. Evinde barkında insanların ne varsa getirip bize bıraktılar. Onları da yardım bölgesine göndereceğiz. İş insanları bugün destek oldu, hepsinden Allah razı olsun. İnşallah bugünleri birlik ve beraberlik içerisinde en iyi şekilde atlatmaya çalışacağız. Bölgede ciddi anlamda her şeye ihtiyaç var. Genel merkezden bir listemiz geldi. Isıtıcı ihtiyaçları var, temel ihtiyaçlar, temizlik malzemeleri, çocuklar için bisküvisine kadar düşünerek bir paket yaptık. İnşallah yerine ulaşır temennimiz bu" dedi.

Gün Siyaset Günü Değil, Gün Birlik Olma Günüdür

İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal da yaptığı açıklamada, "Bugün İYİ Parti teşkilatı olarak parti yöneticilerimiz, il başkan yardımcılarımız, milletvekili adaylarımız ve Aksaray’ın önde gelen iş insanları ve Aksaray geneli olarak hepsine teşekkür ediyoruz gelen desteklerden dolayı. Tırımızı doldurduk, Allah’ın izniyle 10 bölgedeki depremzedelere göndermek üzere yola çıkarıyoruz. Herkesten Allah razı olsun, herkesin desteklerini Allah kabul etsin. Gün siyaset günü değil, gün birlik olma günüdür. Biz burada siyasi bir açıklama için toplanmadık elimizden ne gelirse yardımlarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yolumuzun Üzerinde Arabayı Gören Evinden Bir Şey Alıp Geliyor

Milletvekili Aday Adayı Ali Karakuş da yardımlar konusunda açıklamada bulunarak, "İl başkanımızın dediği gibi, gün siyaset günü değil birlik günü. Biz teşkilatlarımızla böyle bir kampanyaya kalkıştık ama şunu gördük; Aksaray halkı gerçekten duyarlı. Şu anda bile yolumuzun üzerinde arabayı gören evinden bir şey alıp geliyor, yardımlarımız devam edecek" şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YÖK’ten Deprem KararıÖnceki Haber

YÖK’ten Deprem Kararı

YAZIKLAR OLSUN!Sonraki Haber

YAZIKLAR OLSUN!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar