Aksaray
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Atatürk Bulvarı Artık Rengarenk

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atatürk Bulvarı Artık Rengarenk
Aksaray Belediyesi alt yapı ve asfalt ihtiyacı tamamlanan yolların orta refüjlerini ve kavşak noktalarını peyzaj çalışmaları ile güzelleştiriyor.

Şehrin yeniden yeşil Aksaray olarak anılması adına park bahçe ve yeşil alanlara 3.5 yılda 100 bin fidan diken Aksaray Belediyesi orta refüjlerde ve kaldırımlarda da görsel zenginlikler oluşturmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren ekipler yıl boyunca fidan dikimi, çim ekme, süs bitkileri dikimi ve mevcut ağaçların bakımını gerçekleştiriyor.

Şehrin en işlek bulvarlarından olan Atatürk Bulvarında içme suyu şebeke hatları, kanalizasyon hatları ve yağmur suyu şebeke hatları gibi alt yapı eksiklikleri geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Sıcak asfalt seriminin ardından orta refüjde çalışmalara başlayan Belediye ekipleri, estetik çalışma yapmaya uygun hale gelen orta refüjlere 500 adet süs eriği ve süs elma ağacı dikti. Podima taşları ile rengarenk görseller oluşturan belediye ekipleri çeşitli süs bitkileri ile de bulvara zenginlik katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in şehre kazandırdığı enerji tasarruflu dekoratif led aydınlatmalar Atatürk Bulvarına da yerleştirildi. Atatürk Bulvarına yerleştirilen 70 adet dekoratif aydınlatma bulvarın güzelliğine güzellik kattı.

Atatürk Bulvarı boyunca devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şu açıklamalarda bulundu; ‘’Şehrimizin yoğun olarak kullanılan caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında köklü değişimlerle bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Alt yapıdan üst yapıya yenilediğimiz bulvarımızın orta refüjünü süs bitkileri ve podima taşları ile süslüyoruz. Dekoratif aydınlatmalarında kullanıldığı bulvarımız ışıl ışıl görünüme kavuşuyor.’’ Dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trafiğin Çilesi Düğün KonvoylarıÖnceki Haber

Trafiğin Çilesi Düğün Konvoyları

Haşere ile Mücadeleye DevamSonraki Haber

Haşere ile Mücadeleye Devam

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar